Za koga ćete navijati na SP 2014?

  1. Za Bosnu. BUREK JE SAMO SMESOM

  2. и ја у начелу готивим португал ал ме нервирају мало ови меирелеш коентрао и ти цигани.

    Brate, pa u Portugalu su svi redom cigani, ali svi. Ne postoji normalan i kulturan igrac, sve go kulov. Oduvek su igrali lepo i tecno, ali oduvek su bili cigansture najgore prljave odvratne. Portugal izbaciti iz Evrope, bar na evropskom da ih ne gledamo!!2

  3. лол ови се тамо поубијаше које светско.

    него мене занима коме то игра да се одржи то сп тамо ако се стварно распада земља, то да типа има много гладних итд. коме то у бразилу одговара и зашто ако ће их то одвести у минус? да ли само зато што ће та олигархијска банда која и влада да профитира или нешто друго?
    https://www.youtube.com/watch?v=ZApBgNQgKPU

  4. ortakova zena je brazilka i pricao sam s njom o tom sp...kaze da ce im sjebati drzavu samo tako,da nikako ne valja to prventsvo za njih i ovako su siromasni i u kurcu,a ovo ce ih isisati totalno...ja sam mislio da je to bogata drzava,dok nisam nju upoznao,za nju je srbija raj na zemlji u odnosu na uslove u kojima je tamo zivela

  5. A odakle vama da ce Brazil da ode u minus?
    Cinjenica je da je Brazil zemlja u kojoj je jaz izmedju bogatih i siromasnih mozda i najveci na svetu ,ali da li ste vi svesni da je nemoguce da zavrse u minusu zbog svetskog prvenstva?

    Pa ako je pisljiva Srbija uspela da bude u plusu od nekoliko desetina miliona evra zbog odrzavanja evrovizije, zamislite sta ce se desiti Brazilu zbog SP u fudbalu..
    Ok, mi nismo morali da gradimo nista da bismo odrzali evroviziju,al imajte na umu da ce u Brazil otici vise turista za vreme tog SP nego sto im je doslo u prethodnih godinu dve..

    A Brazil kao drzava uopste nije u kurcu. Procenat duga im je zanemarljiv, i poslednjih 10ak godina beleze privredni rast. E sad, to sto 95% ljudi to ne oseca, to je problem drugacije prirode. Al menjao bih se ja sa njima. Kod nas em zaduzuju zemlju i vode je u propast, em sve uzimaju sebi. A i oni imaju more , pa je lakse plakati na plazi, nego u stanu bez klime..

  6. SRBIJA NAJGORA ZEMLJA.

    A što se tiče onog ''ničim izazvanog kompleksa više vrednosti Engleza''- konstatacija apsolutno tačna. Mislim da se takav mentalni sklop može jedino porediti sa kompleksom više vrednosti Beograđana, a ista govna i oni i Englezi.

  7. Ma uletice tropa de elite i pobit te hostaplere koji ne uzivaju u najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu. Too je sve gej lobi koji ne zeli da se iskazu prave vrijednosti, mozda hoce da im se odrzi umjetnicko klizanje. Vlada i kriminalci nece dozvoliti tom lobiju da im uniste prvenstvo jer svi ce imati koristi.

  8. АХ КАКО БИХ ВОЛЕО ДА БУДЕ ФУДБАЛ КАО НЕКАД ИГРА ПОШТЕНА ДА НЕ УЧЕСТВУЈУ ПАРЕ И МЕНАЏЕРИ НЕГО ДА ГЛЕДАМО БРАВУРЕ КЛЕКА, ДРАГУТИНЦА И ТОШЕ

  9. Za Bosnu. Konačno jedno prvenstvo a da ne navijam za komšije, Brazil ili neku afričku zemlju.

  10. ITS KAMING HOUM
    ITS KAMING HOUM
    ITS KAMING
    FUTBOLS KAMING HOME!!!!

  11. Aa mora biti dobar fudbal jer ce na njemu igrati bosna i pokupit ce simpatije svijetan sa svojom leprsavom igrom gdje ce bosanski diamant trpati mreze protivnicima a malu princ pjanic da bude nogometni virtouz. Kapiten spahic i ogi ce da zaustave svakog napadaca a voluo bih da zausttave onu zutu ublehu iz brazjla i da im uvale veliku bosansku kurcinu u sred brazila. Nek se krene sa kampanjom ni medvjedi im nista ne mogu a kamoli malu nejmar

  12. Brazil sam zaboravio da pomenem. Nadam se da će biti dobri na SP kao i sinoć protiv Španije. Pokidaše ih

  13. BH Zmajeve, biće otkrovenje

  14. Ma Švabenzi će da pokažu midžetima i ciganima ko je viša rasa sa Ozilom, Kedirom, poljacima, Gomezom, Boatengom i ostalim pederima tipa Gece Rojs i Lam..

  15. Ovo je uvod sveckog kupa. Po ovom sto smo videli bice dobro svecko.
    http://www.youtube.com/watch?v=oORroZsFK6A&feature=youtu.be

  16. За Италијане

  17. Za Engleze i Talijane i Urugvaj.

  18. Za mene su Nemci uvek favoriti, a Italijani sam uvek mrzeo zbog kurvanjske taktičke igre, ali su me priajtno iznenadili u ovim zadnjim odigranim mečevima.
    Definitivno su promenili stil igre i konačno igraju pravi fudbal i to cenim i nisu nimalo za potcenjivanje.
    Danas je Francuska ista kao što je nekada bila Italija.
    Jedno je sigurno, a to je da će opet neka Južno Američka reprezentacija ( a da to nije Brazil ili Argentina) dogurati dosta na takmičenju, pa ne bi čudilo da to opet bude Urugvaj, a iz Evrope iznenadjenje na prvenstvu može da bude neka država sa Balkana.
    Za Nemce uvek navijam kad su u pitanju svetska prvenstva.

  19. I Portugal, Kristi jebe.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.