Vukajlija freestyle: takmičenje u pisanju kratkih definicija - tema za PRIJAVE

1. Prijava, pa šta bude

2. Хоћу да пробам.

3. Ljudi, kontam ja da vi niste za primere, ali primeri nisu obavezni. Ko hoće, neka napiše primer. Ko neće - ne mora. 200 karaktera je tu kao ograničenje, da se ljudi ne bi raspisali. Uostalom, nebitno je da li definicija ima primer ili ne - ljudi glasaju za ono što im se svidi.

Zabrani primere.

paninaro
    Odjavljujem se.

Axaxaxaxa, car!

4. a da ti nama das teme, a?
    nisam citao ovaj post, predugacak bio. sad tek vidim dmoramo sami. lakse kad ti das.

5. Nema teme lolo sve slobodno smišljaš, jedino da nije već definisano..

6. Prijava.
    Smatram da bi bilo bolje bez primera ali teraj kako god da se malo zanimamo.

7. ocu i ja da se igram

8. Ај и ја ћу, нисам одавно

9. brate koliko ljudi ovde bice max?

10. svi, svi, svi :)

11. Ubaci me. Nadam se da ću biti tu da ispratim tada, ovo je kul skroz.

12. Ovde ovde, prijava.

13. Da li je dozvoljeno u definiciji, da se linkuje definicija od drugog autora? ( definicija koja ne ucestvuje na takmicenju)

Naravno da je dozvoljeno.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.