Да ли игноришете породично насиље?

1. Ma ok to. Poštujem, nego me zapanjuje ona i njena reakcija na sve to. Jebote jel moguće da su žene stvarno toliko podmukle da će i batine podneti samo da nastave svoju agendu koja varira od stvaranja slike srećnog para u javnosti (hrane svoj kompleksaški ego) do finansijske blagodeti, ovo je ona stvarno maksimalno uživala kod mog brata.

2. Ž E N S K E
    E
    N
    S
    K
    E

3. e jbg brat i sestra ahahh al svejedno si mekanko ispao na kraju naravno,drzi se ti podalje od vitezovanja

4. Mnogo se divim mom jednom drugu koji kad je njegova zena nasla drugog ostao je pribran i osim razvoda nije pravio nikakvu porodicnu nesrecu.Decko je bio pametan jer je znao ako ga bes nadvlada i pocne da bije i rusi sve po kuci kako je imao decu koja su bila prvi razred osnovne znao je da moze to rezultirati time da njegova deca ostanu nepismena i on se lepo na kulturan nacin razveo, a kako je imao advokata na njegovoj strani uspeo je i decu da pridobije.Naprotiv njegova zena je cesto besnela i decu bi isterivala iz prodavnice i ponizavala za najmanju gresku kao npr. ako bi trazila da im kupi slatkis neki a ona nece ne zbog toga sto nema para vec sto mrzi samu cinjenicu da deca traze da im nesto kupi.Mogu da kazem da je decko bio jadan i cesto kada je pobesneo na svoju zenu bilo je zbog toga sto deca su bila za najmanju grescicu kaznjavanja ekstremno od svoje majke koja im nije davala ni lopte da se igraju sa tatom.

5. znao je da moze to rezultirati time da njegova deca ostanu nepismena

6. Da li je u pitanju tvoj drug smetlar koji pije kafu sa programerima?

7. znao je da moze to rezultirati time da njegova deca ostanu nepismena

hahahaha

8. Porodično nasilje?

Nekad se to zvalo disciplinska mjera.

9. jesam ja kriv što je njoj zagoreo ručak pa sam morao da je udarim?

10. Nasilje je odlika slabih pičkica koje konstantno žive u strahu da ako oni prvi nešto ne preduzmu sve će se obrušiti na njih. Često se pravdaju najglupljim forama tipa treba ju/ga naučiti lekciju ili bez čvrste ruke dotična osoba nad kojom se vrši sila ne bi mogla da funkcioniše kako treba pa se nekad čak i uzdižu i prave od sebe dobrotvore jer ih oni jelte prevaspitavaju i izvode na pravi put. Mene ćale mlatio i uvek sam mislio da sam zaslužio te batine, dok nisam jednom baš porazmislio i skapiro da me jednom išibo ko vola u kupusu zato što sam prebacio loptu kod komšije (?!). Drugom prilikom je mom mlađem bratu razbio glavu kad je ovaj uzo da se igra s njegovim pečatom pa je isprljao zid u kuhinji. Imao je tada nekih 6-7 godina... Zato se tako postavljam prema nasilnicima i prezirem ih jer su sitne duše koje svoje nezadovoljstvo prenose na slabije, uglavnom članove porodice.

11. triforce,to kako se ti postavljas je da odes kod burazera koji tuce picku svoju,jer je pali ljutina cak i do te mere da trpi krv i modrice,ali si suvise mali da bi to skapirao pa skapiras kao nasilje,onda dobijes batine od burazera i ta picka ti se smeje,bas sjajna postavka

12. https://www.youtube.com/watch?v=RYzjFJFsmGw

Ti pakosna ženo, što rušiš sreću, što stvaraš boli... Što stvaraš boli jednom čovjeku koji te iskreno voli. Voljet ćeš i ti nekada, duša će grijehe da ti plaća, pitaćeš zašto se ljubav za ljubav ne vraća...

13. Zbog tebe sad pijem, što nemaš srca, što nemaš dušu, što nemaš dušu, prokleta bila, moja te tuga pratila...

14. Čekaću suze, koje ćeš liti zbog tuge goleme. Što stvori boli jednom čovjeku koji te iskreno voli!

15. Jedna od najboljih u picku materinu

16. to nije sve,boh,cak i nakon sto dobije batine od burazera i picka mu se ta smeje on dodje da prica o tome i i dalje se pita PA ZASTO TO TRPI i i dalje misli da je ispao junak i da je uradio pravu stvar,al se zato i dalje pita ZASTO TO TRPI

17. O slanik mutavče mutavi, mogao bi da mi se skineš s kurca ponekad.
    Upo si na temu samo da bi meni uvalio tako providno glupu uvredu, skapirali smo oćeš da se pokažeš da znaš nešto o nečemu i predstavljaš me ko balavca ali brate daj mani me ja sam došo da pričam s normalnim ljudima o ozbiljnim temama, ako si baš zapeo nastavi s vakim glupostima i može ti se jer, ako ćemo realno, samo neko ko nije nikada bio u mojom pomenutoj situaciji i ko nije baš upoznat s dubinom materije i može da piše takve nonšalantne koještarije.
    Aj idi čitaj blic ženu ili gledaj pedeset nijansi, tamo ćeš naći žene koje uživaju u silovanju i nasilju nad njima. Taman se bliži i osmi mart mogo bi da izađeš u grad i poklanjaš kite cveća jer ti je to vrhunac humora brt.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.