Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Posle da je muž pita "ko ti to šalje poruke" napušila bi ga: ti si bolesno ljubomoran pa ja sam trudna zena kako te nije sramota
što kaže moj drugar: "da žene ne varaju, ja nikad ne bih jebo"
A šta ako varaju muževe s braćom?
Incest is wincest, ja se ne bih ljutio
LOL Sa tvojom braćom, ne njihovom
I da, ribe koje otvoreno priznaju da vole kurac ređe varaju.
Prenemažu se kučke u 90% slučajeva.
Zasto devojke su tolko zavisne od dobijanja komplimenata koji su cak nekad i suvisni.A kad joj kazem tipa kako bi trebala da pocne da zateza zadnjicu ona ce kaze "to li oce kazes da mi dupe nevalja" i ce napravi dramu.Devojke bre spustite se na zemlju i shvatite svoju vrednost a nemoj da zivite u zvezde i da mislite da ste boginje i da nesmemo da uzvratimo na uvredu koju nam upucujete.
Ma, atomski, nemoj da se nerviraš, Leskovčanke su poznate da se vređaju na takve komentare, eventualno da pitaš Mylosh23 da te upozna s nekom koja se doselila u Leskovac sa strane
Remen tripuje da zna nesto o zenama a ima 165 i nije jebo nikade
Radjard smiruje atomskog miša -> ovo je zaista godina preokreta!
──────█▒───▒▒───▒█──────
──────█▒██─▒▒██─▒█──────
──────█▒───▒▒───▒█──────
──────█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▌─────
──────█▒▒██████▒▒▒█─────
────██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██───
──██▒▒▒▄▄▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒██─
██▒▒▒▒█░░▀▄▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██
█▒▒▒▒▒▒▀▄░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█
██▒▒▒▒▒▒▒▀▄░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒██
─██▒▒▒▒▒▒█▀░░░░█▒▒▒▒▒██─
──███████▀▄▄▀▄▄▀██.
http://www.kurir.rs/sport/tenis/2939613/video-otvorila-dusu-pred-kamerama-jelena-dokic-do-detalja-pricala-o-batinama-koje-je-svakodnevno-dobijala-od-oca-damira