Да ли игноришете породично насиље?

1. Upis, pre dva dana sam branio devojku SVOGA brata koja ga je zakinula za neke mizerne pare. Na žalost nisam stigao na mesto zločina na vreme, a i fizički sam slabiji tako da je ona završila krvava i sa masnicama po celom telu i faci... Ne umešati se znači biti slepac, ko god vidi nasilje bilo kakvog tipa dužan je sebi da nešto preduzme, pa makar najebo.

Ovo je originalan post, izmenio sam samo ovo SVOGA jer je došlo do zabune i svi su mislili da ju je njen brat tukao. Elem sad si spao na to da pričaš kako ću da editujem postove, pa jebemu mater ajde i da jesam neki slepac teški da pokrenem svađu i da radim takve stvari, ali logični sled događaja jeste da ćeš ti sad da me optužuješ da sam menjao postove jer tebi to ide u korist, vidim da hoćeš samo da gledaš svoju stranu i pičiš svojim putem pa makar koristio i najgnusnije manipulacije poput ovog sad što radiš. Izmenio sam dakle ovaj post i to na početku ono sinoć kad je došlo do zabune i to ubacio, zašto bi bilo šta izmišljao zar stvarno misliš da mi je u interesu i da sam takav debil da lažem o tim tvarima pogotovo što se tiču mog ličnog sukoba.
    A sada već ne mogu da verujem koliko me izbacuješ iz takta i kako si mi ogavan tačno me niko davno nije vako iznervirao. Shvati da si pogrešio što se tiče mog bata i njegove devojke, ispo si glup jebiga i nemoj više da smaraš sa takvim glupostima i slinama, priznaj bar sad budi čovek. Nisi u pravu i sad možeš samo da me optužuješ za neko editovanje i da lažeš i mažeš.

2. ne mislim na taj post nego neki gde si napisao zasto i dalje trpi...tek kasnije kad si mejmun ispao si poceo da dodajes neka istrcavanje uplakana iz sobe i to da je pobegla i sve...i da si morao da razvaljujes vrata...

3. Brt mogu te pitam nesto ozbiljno? Ne lozim stvarno, nisam ispratio ovu spiku ja mislio nesto uopsteno kenjate: tvoj burazer tukao ribu i ti uleteo nesto da je branis i burazer te prebio?

4. nemoj se ni prziti toliko,triforce,mislim da lazes,nisam 100% siguran tj da si dodao ovo samo da bi ti uverljivije zvucala prica,al jbg tako ja mislim,ne mora znaciti...tvoj strastven odgovor je smanjio verovatnocu da lazes u mojim ocima moram ti reci

5. Pa i u mojim, vidis da ga sad pitam, mislio sam ovako sprdnjica neka

6. ma brate prvo napise onaj post sto je citirao gore pa onda pise neke daunosti tipa ZASTO I DALJE TRPI pa onda nakon 6 postova fazon seti se da doda da je morao da razvaljuje vrata i da je ova istrcala zaprepascena i onda kaze da je otisla istog trenutka sto nekako ne ide uz ovo ZASTO TO I DALJE TRPI,zato mislim da kenja

7. Evo, upravo o ovome pričam. Završiće se moja istinita needitovana priča o tome kako sam zateko brata da bije svoju ribu (nije me prebio ja sam ga smirivao a ona je pobegla jebote kako ne možete da skapirate), da izostavio sam deo gde sam upao u sobu ali to je irelevantno za celu priču. Onaj ko zdravo i pravo razmišlja skapiro je iz prve da je ova najebala i da ga je ostavila, ali ne i slanik, o nee on je sebi utuvio u glavu da to njoj mora da se sviđa i da je ostala sa njim i nakon što joj je promenio lični opis jer žene vole grubu igru. Šta će se dalje dešavati: Nastaviće sa pričom da sam izostavio BITNE delove priče i da sam možda EDITOVAO i da se ne slaže priča (ne vidim gde se i šta ne slaže). Ali to radi samo da bi udovoljio svojoj sirotoj duši jer zaboga, on da ispadne u krivu? Neee

8. Nigde nisam napisao da ona išta i dalje trpi i to si istripovo ili izmislio sebi u korist btw

9. Ma pusti ga tri on je takav kad preduva.
    Kad mu se vrne pamet biće opet onaj stari.

10. evo sad cu da odem unazad kroz temu

11. I paz sad, vratiće see i iskenjaće da sam promenio nešto

12. e hermeline ajde idi nekropustuj neku temu iz 2008. i vrti bale svoje po prstima zamisljaj da su kikice

13. I opet si ispao glup brate moj napaćeni

14. Vrati se još malo unazad plz pročitaj sve nije teško čitati

15. Za one koje interesuje a mrzi ih da čitaju: Batine je dobila dva ili više puta. Ovaj zadnji put je otišla a ja sam u ovom postu što ga slani skrinovo pričao da ne razumem zašto je i nakon toga ostala sa njim, inače se ne bi desilo to što se sad desilo. Toliko.

16. vratio sam se i naisao na ovo

Upis, pre dva dana sam branio devojku SVOGA brata koja ga je zakinula za neke mizerne pare. Na žalost nisam stigao na mesto zločina na vreme, a i fizički sam slabiji tako da je ona završila krvava i sa masnicama po celom telu i faci... Ne umešati se znači biti slepac, ko god vidi nasilje bilo kakvog tipa dužan je sebi da nešto preduzme, pa makar najebo.

ahahah
    i nema vise nista od tebe na ovoj temi sto se toga tice barem time si zapoceo spiku
    glupanderu

17. pa samo potvrdjujes ono sto govorim ahahahh samo sto to nazivas stokholmskim sindromom http://image.prntscr.com/image/eda78a777ea74828887414e957d47047.png sta ti mislis da si mi dokazao ovim postovima,molim za objasnjanje,rado cu priznati da sam pogresio ako jesam

18. Dobro brt samo sam pitao jel te brat prebio

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.