Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.
  • ciklon

Dakle, da ne bismo opterećivali teme za podele izraza i glasanje, na ovoj temi možete diskutovati, razmenjivati mišljenja i davati prognoze za takmičenje u pisanju kratkih definicija

Ova tema će biti aktivna do završetka takmičenja.

• DP

a ja ne mogu više da se prijavim?

• Rosoneri

шаљемо теби деф или их пишемо на тај дан или како'?=

• Noeto Tomket Zeka

A što smanjiste primjer sa 200 na 150 karaktera?

• paninaro

Ja sam se odjavio jer mi ne odgovaraju pravila pa ako želiš, Promoter, možeš umjesto mene.

• Crno

Je l' stvarno 10 reči samo?

• Rosoneri

јок заебавају се

• ciklon

Promoter upao umesto paninara.

@ Rosoneri - u oba posta sve lepo piše, a i na četu sam napisao. Ponoviću ovde:

Na ovoj temi smeju pisati samo autori koji se takmiče. Jedino što mogu napisati u svom postu jeste pun link do svoje definicije koju su napisali za takmičenje.

@ Crno - u pitanju je takmičenje u pisanju kratkih definicija. I na temi za prijave je napomenuto da defke treba da budu do 10 reči.

@ Noeto Tomket Zeka - pa, pošto se mnogi buniše što uopšte postoji opcija da se napiše primer, ovo je neko srednje rešenje, kao.

• M

PRIMERI U OVAKVIM DEFINICIJAMA SMARAJU, SAMO PATIŠPANJIŠU!

• Стеван

Јеботе, неки већ написали дефиниције. Најзанимљивији пар ми је Бенисијо - Брус. Не свиђа ми се органичење од 5 речи у наслову, али контам да је сад касно. Могло је и ту 10, јебига, некад је дужи израз, а добар.

• Punjac

hahahah a svi smo definirali nesto ogavno

• ninka_92

U boktejebo đe mene sa Srkletnikom, aj' dobro, treba sad razmislit', taman posle ispita da bacim neku defku.

• Vučica21

Kako sam fejlovala pa to je neverovatno. Ostale def neću da komentarišem
    Zic, kakvo linkovanje je dozvoljeno a kakvo nije? Možeš li da pojasniš, malo me zbunjuje ono pravilo?

• Usain Bolt

Aj sa srećom svima

• ciklon

- linkovanje je dozvoljeno;

To jednostavno znači da reči smeju da se linkuju. Nigde ne piše da nešto jeste, a nešto nije dozvoljeno (što se linkovanja tiče). Jedino nije dozvoljeno sledeće:

- zabranjeno je neki izraz definisati jednom rečju koja bi bila "požućena" (linkovana) i koja bi vodila do neke starije definicije.

To znači da ne ne sme u telu definicije biti napisana jedna reč koja bi (kao linkovana) vodila do druge definicije.

Ja inače stvarno ne znam da li je toliko teško pročitati pravila polako i natenane? Pravila su veoma slična (gotovo ista) pravilima sa prethodnih takmičenja, tako da ne razumem kako vas sada zbunjuje ono što vas ranije nije zbunjivalo.

• highlander007

Uf, ima nekoliko parova gdje je šteta što će neko da ispadne već u prvom kolu, ali, što bi rek'o Gojko Andrijašević, žreb je bio nemilosrdan. ;) Ne čitam ništa dok se ne otvori tema za glasanje.

• Dilan Dog

Vau koliko definicijaaaaa Lolo

• Vučica21

Hvala. :)
    I srećno svima. :)

• (

Promoter upao umesto paninara, i baš meni zap'o :DDD