sutra pišem defku, danas ne merem
jebote sunce pola sata tražim s kim se takmičim i onda shvatim da nisam zapata ahaahaha
DILAN DOG VIŠE NEGO REZERVOAR DOG!
Takođe. Sad nešto kontam i smejem se. Kako li bi Zurlovan napisao defku za ovo? lolo
ODGOVOR:
Banana
Ogulio sam je i pojeo.
ZAPATA DEL DIABLO! :)
ne, ali mislim da je bolje držati se imena promoter za vreme turnira, jer ime zapata je brend, tako da bi mnogi plusirali ne pročitavši, u strahopoštovanju.
Zyc prepravi ono za datum, piše 26 a utorak je 25.
hahahahhaha
Pa i nije ti mnogo trebalo !!! Srećno svima !!!
Vidiš, mogao bi i ja da promenim nik za vreme takmičenja :)
Apelujem na sve učesnike da budu maksimalno objektivni. Nije bitno ime nego definicija!!!
Da se Kuzman nije malo zajebo ?
Da li mogu da obrišem moju sadašnju defku i da napišem drugu sutra? :trep, trep: :) Ne sviđa mi se skor :(
+123456
хахахаха
Nemam ideju. Šokiran sam.
Шта се дешава кад после овог првог кола (квалификација), остане 5 људи у свакој дивизији? Јесу онда дивизије групе или... ?
:facepalm:
hahaha genijalno. Sad ćemo viđet je li Ciklon Supermen:)
Veruj mi i meni je smešno a možda mi uspe. :)
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
sutra pišem defku, danas ne merem
jebote sunce pola sata tražim s kim se takmičim i onda shvatim da nisam zapata ahaahaha
DILAN DOG VIŠE NEGO REZERVOAR DOG!
Takođe. Sad nešto kontam i smejem se. Kako li bi Zurlovan napisao defku za ovo? lolo
ODGOVOR:
Banana
Ogulio sam je i pojeo.
ZAPATA DEL DIABLO! :)
ne, ali mislim da je bolje držati se imena promoter za vreme turnira, jer ime zapata je brend, tako da bi mnogi plusirali ne pročitavši, u strahopoštovanju.
Zyc prepravi ono za datum, piše 26 a utorak je 25.
Ogulio sam je i pojeo.
hahahahhaha
Pa i nije ti mnogo trebalo !!!
Srećno svima !!!
Vidiš, mogao bi i ja da promenim nik za vreme takmičenja :)
Apelujem na sve učesnike da budu maksimalno objektivni. Nije bitno ime nego definicija!!!
Da se Kuzman nije malo zajebo ?
Da li mogu da obrišem moju sadašnju defku i da napišem drugu sutra? :trep, trep: :)
Ne sviđa mi se skor :(
+123456
Da li mogu da obrišem moju sadašnju defku i da napišem drugu sutra? :trep, trep: :)
хахахаха
Nemam ideju. Šokiran sam.
Шта се дешава кад после овог првог кола (квалификација), остане 5 људи у свакој дивизији? Јесу онда дивизије групе или... ?
:facepalm:
hahaha genijalno. Sad ćemo viđet je li Ciklon Supermen:)
Veruj mi i meni je smešno a možda mi uspe. :)