Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
sutra pišem defku, danas ne merem
jebote sunce pola sata tražim s kim se takmičim i onda shvatim da nisam zapata ahaahaha
DILAN DOG VIŠE NEGO REZERVOAR DOG!
Takođe. Sad nešto kontam i smejem se. Kako li bi Zurlovan napisao defku za ovo? lolo
ODGOVOR:
Banana
Ogulio sam je i pojeo.
ZAPATA DEL DIABLO! :)
ne, ali mislim da je bolje držati se imena promoter za vreme turnira, jer ime zapata je brend, tako da bi mnogi plusirali ne pročitavši, u strahopoštovanju.
Zyc prepravi ono za datum, piše 26 a utorak je 25.
Ogulio sam je i pojeo.
hahahahhaha
Pa i nije ti mnogo trebalo !!!
Srećno svima !!!
Vidiš, mogao bi i ja da promenim nik za vreme takmičenja :)
Apelujem na sve učesnike da budu maksimalno objektivni. Nije bitno ime nego definicija!!!
Da se Kuzman nije malo zajebo ?
Da li mogu da obrišem moju sadašnju defku i da napišem drugu sutra? :trep, trep: :)
Ne sviđa mi se skor :(
+123456
Da li mogu da obrišem moju sadašnju defku i da napišem drugu sutra? :trep, trep: :)
хахахаха
Nemam ideju. Šokiran sam.
Шта се дешава кад после овог првог кола (квалификација), остане 5 људи у свакој дивизији? Јесу онда дивизије групе или... ?
:facepalm:
hahaha genijalno. Sad ćemo viđet je li Ciklon Supermen:)
Veruj mi i meni je smešno a možda mi uspe. :)