Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. Ladno mi nije izbacivalo jbt

  2. Nije dobro da odmah krene na ispadanje, jer ima gomila parova gde su oba autora odlična , a opet ima i parova koji su prosek i dalje će proći jedan od ta dva prosečna autora dok će ovamo ispasti neki bolji. Mislim kapirate šta hoću da kažem :)

  3. Kako si planirao drugačije Eufrate?

  4. Svaka čast za trud, Zajk.

  5. Ja sam rešio da ispoštujem temu, kad već nisam bio aktivan ovih dana da se odjavim. Izvinjavam se mojim fanovima, ali nisam dugo pisao. Vidimo se na ušću 29. juna! :*

  6. Ima ovo takmičenje da traje jedno 2 meseca sigurno, biće dosta zanimljivo

  7. Nije dobro da odmah krene na ispadanje, jer ima gomila parova gde su oba autora odlična , a opet ima i parova koji su prosek i dalje će proći jedan od ta dva prosečna autora dok će ovamo ispasti neki bolji. Mislim kapirate šta hoću da kažem :)

    Žreb je kurva, a to da li je neko prosečan ili vrhunski autor, to je subjektivna stvar. Ovo su kvalifikacije - prvi krug takmičenja. Na mnogim dosadašnjim takmičenjima su mnogi visoko rangirani autori ispadali na samom početku. Razlog - glasa se za definiciju, ne za autora (iako se poeni daju, kao na prethodnim takmičenjima, autorima - poenta je da se ocenjuje definicija).

    Dakle, u prvom krugu će se prepoloviti broj autora, jer je logično da od jednog broja takmičara dalje prolazi sve manje njih. Ovo je kao neka vrsta baraža - u ligaško-grupnu fazu ne mogu proći svi. I prepolovljen broj je prevelik za "održavanje", te će stoga takmičenje trajati relativno dugo.

    Ljudi, tema za parove se nalazi na podforumu "takmičarski kutak". Možete, ako vas zanima kako će glasački deo biti organizovan, pogledati kako je to bilo na prethodna dva takmičenja. Nemojte čekati da vam za svaku sitnicu dajem odgovor.

  8. bahahahah, u goloj vodi sam, evo ;p treba malo više da bih se oznojila, znaš :D

    pustila si grašak, nemoj sad, rekao sam malo

    EDIT: i da, digo mi se na ovaj tvoj post

  9. hahahahahahahahaha!
    ništa, ćutim od ovog momenta :|
    uživaj, ombre :*
    :D

  10. nie będziesz pieprzyć ją, ombryć.

    mislim da je gramaticki ispravno sada :)

  11. ххахааахааххаах, е миле, будалетино, матерем :)

  12. uživaj, ombre :*

    aww dobio sam kisić od male vidre

    @mile aj na srpskom leba ti

  13. jebote i gugl translejt mi kaže 'nećete jebati'

    odustajem...

  14. ет, не треба ти ништа више у животу,
    а миле је написао сложену пољску верзију "нећеш јебати"
    лолчич

  15. jaooo... e ima jednog dana da jebem, a vi ćete plakati!

  16. Jest sitnica al' moram da pitam. Da li se računaju veznici i predlozi u telu defke kao reč ili se računaju samo reči duže od 3 slova?
    Znači, imamo pravilo da napišemo telo defke ne duže od 10 reči pa me interesuje da li se broje veznici i predlozi?

  17. Da se nadodam, dal je "iako" rec, ima 4 slova, ali je rastavnik? Aman.
    Edit: Aman je cest usklik u sevdalinkama, to se ne racuna. Zaman. (ovo ide uz aman, ni to se ne racuna). Vujka, brate....

  18. zamoljavam sve učesnike da budu maksimalno subjektivni lololo

  19. Ciklone tebi svaka čast, ne bi se ja maltretirao toliko :) Svima sretno!

  20. Kako si planirao drugačije Eufrate?

    Bolje bi možda bilo da prolaze dvojica od četiri. Ako od 100 ljudi imamo 25 ekstra definicija, to je oko 6% šanse da obe u paru budu ekstra, dok ima samo oko 1,5% da tri od četiri budu ekstra pa jedna od njih ne prođe.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.