Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. Мој предлог је да се пролаз у наредну фазу одради баш као у ски скоковима, пошто имамо јако сличну ситуацију. То у принципу значи да се уведу лаки лузери. Значи, десетак људи који имају највише гласова, а притом су поражени, пролазе даље. Рецимо, деки и провирон - победи провирон са 40 гласова, деки има 36, али и он пролази због високог броја гласова.

  2. Није лоше ово што бенисијо каже, рецимо ако има 54 пара да прође и 10 лузера и тако дођемо до 64.

  3. Slažem se sa Benisijom, onda bi imali ''čist broj'' pomoću kojeg je lakše formirati grupe, tačno 64 ostaje

  4. Ovo što truća Benisijo :D

  5. I ja se slažem sa Benisijom, mada i u tom slučaju teško da ću proći. lolo

  6. Мој предлог је да се пролаз у наредну фазу одради баш као у ски скоковима, пошто имамо јако сличну ситуацију. То у принципу значи да се уведу лаки лузери. Значи, десетак људи који имају највише гласова, а притом су поражени, пролазе даље. Рецимо, деки и провирон - победи провирон са 40 гласова, деки има 36, али и он пролази због високог броја гласова.

    Слажем се, то би било фино. Даје прилику неким ауторима да се надају иако су добили јаке противнике. Рецимо мени са Џонијем К. То ће аутоматски још повећати конкуренцију и појачати жар. То би значило : ИПАК ПОСТОЈИ ШАНСА ЈЕБОТЕ !?

    Само не знам како би се гласало, било би мало теже да се од 54 бирају 10, превише би све било одједном, а опет није праведно по броју гласова јер знамо да сваки пар неће имати исто гласова. Рецимо да се уведе укупан проценат изгубљеног у односу на гласове за читав пар па да се по томе рачуна. Ако су двојица са истимпроцентом на 10-том мјесту, нека одлучи већи број гласова.

  7. Suprotstavljaju se dve defke, jedna ima skor 46:1, a druga recimo 21:12, i sad recimo na forumu, na temi za glasanje, više bodova dobije ova druga što je lošija po skoru, jel to znači da je ona prošla?

  8. Da, tako je Krajsleru. Surovo al istinito

  9. Ja mislim da znači, jer ipak su presudni glasovi a ne skor.

  10. Zajebavaš li se Krajsler? Jedno 21313 puta je rečeno da skor ne igra nikakvu ulogu.

  11. Prestig'o me Bolt velikom brzinom. :)

  12. Čisto da potvrdimo :) A ovo što se tiče lakih luzera ako bude birali bi se po skoru najjače ?

  13. ИПАК ПОСТОЈИ ШАНСА ЈЕБОТЕ !?

    Evo jedno obećanje, a znate da Bruce drži svoja obećanja, Svaki autor koji u duelu sa mnom napiše defku za koju mislim da je bolja od moje (subjektivno, moje, ex-moderatorsko mišljenje) proći će dalje bez obzira na glasanje jer ću ja odustati od duela sa takvim autorom. Malo li je kao motivacija?

  14. Treba doći do duela s brusom. Nije to lako

  15. Na kraju će se glasati za autora a ne za defku ko i uvek.

  16. i jedna intervencija, ponovo, ZHAJKOVA DEFKA JE OBRISANA, postovao sam na temi i poslao PVT najskorijem modu - MOLIM ZA HITNU KOREKCIJU!

  17. Na kraju će se glasati za autora a ne za defku ko i uvek.

    Kako god da se glasa, nek bude pravedno... I da ta bude objektivno bolja defka.

  18. Svaki autor koji u duelu sa mnom napiše defku za koju mislim da je bolja od moje

    Eeeee, treba napisati tako nešto... al u svakom slučaju, veoma lepo od tebe... :)