Ljudi, još 6 divizija je ostalo. Danas, sutra i prekosutra će biti otvorene teme za glasanje za po 2 divizije. U nedelju bi trebalo da budu određeni takmičari po grupama za drugu fazu takmičenja.
А није ли се ваљда крајслер наљутио... Шала болан, ушо чисто ради реда... Опушти се, видим готови резултати. Успут, честитке овима који су прошли, а и овима који нису. И тако..
Ja samo da čestitam neposrednom protivniku Chavezu, a meni ko je kriv kad sam gađao pogrešnu ciljnu grupu (oženjene muškarce koji su na Vuki deficitarni) a pri tom i traljavo odradio. Ali, kao pasionirani navijač Crvene Zvezde, primenjujem poznati moto: sledeća sezona je moja!!!
Čestitam Jabučilu. Dao sam sve od sebe, ali to jednostavno nije bilo dovoljno. Mogu da se nadam da ću se, poučen ovim iskustvom, u budućim okršajima bolje pokazati i doneti radost mojoj armiji fanova. Sve vas volim i mir u svetu, gladna deca u africi. :suza:
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
АХАХАХАХ па ако се мора....
Ljudi, još 6 divizija je ostalo. Danas, sutra i prekosutra će biti otvorene teme za glasanje za po 2 divizije. U nedelju bi trebalo da budu određeni takmičari po grupama za drugu fazu takmičenja.
Е добро, хвала. Ја већ почео да славим кад оно међутим.
Haha, ala se SMarao SMarko sa brojanjem, nemoj ga nezagrejanog na pos'o, ciklone, brinemo :))
AHAHAHAHHAHAHA
Smarko vickast.
OK, hvala na odgovorima ljudi!
Победа! :)
Mojne da se smejete SMarkovoj izjavi. Doći će Radijacija pa će reći da se ulizujete.
Крајслере, јел се ти то опет улизујеш или..? Лололо
opet ? ajde idi gledaj u sunce, sad je jako.
А није ли се ваљда крајслер наљутио... Шала болан, ушо чисто ради реда... Опушти се, видим готови резултати. Успут, честитке овима који су прошли, а и овима који нису. И тако..
Jel se danas uveče očekuju 2 divizije ili kako ?
Ja samo da čestitam neposrednom protivniku Chavezu, a meni ko je kriv kad sam gađao pogrešnu ciljnu grupu (oženjene muškarce koji su na Vuki deficitarni) a pri tom i traljavo odradio. Ali, kao pasionirani navijač Crvene Zvezde, primenjujem poznati moto: sledeća sezona je moja!!!
http://www.najcena.si/images/products/large/11736/SPAR_Preana_mesnata_slanina.jpg
Ja dajem ovaj božiji nektar ako danas bude moja divizija na redu.
Pokrenuta je tema za glasanje za divizije A i D:
http://vukajlija.com/forum/teme/53288-vukajlija-freestyle-prvi-krug-tema-za-glasanje-u-divizijama-a-d
Čestitam Jabučilu. Dao sam sve od sebe, ali to jednostavno nije bilo dovoljno. Mogu da se nadam da ću se, poučen ovim iskustvom, u budućim okršajima bolje pokazati i doneti radost mojoj armiji fanova. Sve vas volim i mir u svetu, gladna deca u africi. :suza:
Može da dođe do problema sa Zapatom, pazi Cajk.
Najz van. Duh i Cornelije meni najbolji ovde.
Има баш лоших, три четири добре, ово остало просек.