Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

  1. АХАХАХАХ па ако се мора....

  2. Ljudi, još 6 divizija je ostalo. Danas, sutra i prekosutra će biti otvorene teme za glasanje za po 2 divizije. U nedelju bi trebalo da budu određeni takmičari po grupama za drugu fazu takmičenja.

  3. Е добро, хвала. Ја већ почео да славим кад оно међутим.

  4. Haha, ala se SMarao SMarko sa brojanjem, nemoj ga nezagrejanog na pos'o, ciklone, brinemo :))

  5. Хвала свима што су издвојили вријеме и гласали и тако нам омогућили да што дуже бројимо гласове, 'бем ти ја работу ову.

    AHAHAHAHHAHAHA

  6. OK, hvala na odgovorima ljudi!

  7. Хвала свима што су издвојили вријеме и гласали и тако нам омогућили да што дуже бројимо гласове, 'бем ти ја работу ову.

    Победа! :)

  8. Mojne da se smejete SMarkovoj izjavi. Doći će Radijacija pa će reći da se ulizujete.

  9. Крајслере, јел се ти то опет улизујеш или..? Лололо

  10. opet ? ajde idi gledaj u sunce, sad je jako.

  11. А није ли се ваљда крајслер наљутио... Шала болан, ушо чисто ради реда... Опушти се, видим готови резултати. Успут, честитке овима који су прошли, а и овима који нису. И тако..

  12. Jel se danas uveče očekuju 2 divizije ili kako ?

  13. Ja samo da čestitam neposrednom protivniku Chavezu, a meni ko je kriv kad sam gađao pogrešnu ciljnu grupu (oženjene muškarce koji su na Vuki deficitarni) a pri tom i traljavo odradio. Ali, kao pasionirani navijač Crvene Zvezde, primenjujem poznati moto: sledeća sezona je moja!!!

  14. Čestitam Jabučilu. Dao sam sve od sebe, ali to jednostavno nije bilo dovoljno. Mogu da se nadam da ću se, poučen ovim iskustvom, u budućim okršajima bolje pokazati i doneti radost mojoj armiji fanova. Sve vas volim i mir u svetu, gladna deca u africi. :suza:

  15. Može da dođe do problema sa Zapatom, pazi Cajk.

  16. Najz van. Duh i Cornelije meni najbolji ovde.

  17. Има баш лоших, три четири добре, ово остало просек.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.