Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

1. АХАХАХАХ па ако се мора....

2. Ljudi, još 6 divizija je ostalo. Danas, sutra i prekosutra će biti otvorene teme za glasanje za po 2 divizije. U nedelju bi trebalo da budu određeni takmičari po grupama za drugu fazu takmičenja.

3. Е добро, хвала. Ја већ почео да славим кад оно међутим.

4. Haha, ala se SMarao SMarko sa brojanjem, nemoj ga nezagrejanog na pos'o, ciklone, brinemo :))

5. Хвала свима што су издвојили вријеме и гласали и тако нам омогућили да што дуже бројимо гласове, 'бем ти ја работу ову.

AHAHAHAHHAHAHA

6. OK, hvala na odgovorima ljudi!

7. Хвала свима што су издвојили вријеме и гласали и тако нам омогућили да што дуже бројимо гласове, 'бем ти ја работу ову.

Победа! :)

8. Mojne da se smejete SMarkovoj izjavi. Doći će Radijacija pa će reći da se ulizujete.

9. Крајслере, јел се ти то опет улизујеш или..? Лололо

10. opet ? ajde idi gledaj u sunce, sad je jako.

11. А није ли се ваљда крајслер наљутио... Шала болан, ушо чисто ради реда... Опушти се, видим готови резултати. Успут, честитке овима који су прошли, а и овима који нису. И тако..

12. Jel se danas uveče očekuju 2 divizije ili kako ?

13. Ja samo da čestitam neposrednom protivniku Chavezu, a meni ko je kriv kad sam gađao pogrešnu ciljnu grupu (oženjene muškarce koji su na Vuki deficitarni) a pri tom i traljavo odradio. Ali, kao pasionirani navijač Crvene Zvezde, primenjujem poznati moto: sledeća sezona je moja!!!

14. Čestitam Jabučilu. Dao sam sve od sebe, ali to jednostavno nije bilo dovoljno. Mogu da se nadam da ću se, poučen ovim iskustvom, u budućim okršajima bolje pokazati i doneti radost mojoj armiji fanova. Sve vas volim i mir u svetu, gladna deca u africi. :suza:

15. Može da dođe do problema sa Zapatom, pazi Cajk.

16. Najz van. Duh i Cornelije meni najbolji ovde.

17. Има баш лоших, три четири добре, ово остало просек.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.