Мрвицу пуко емоушн.
Jebiga, izgubio sam šifru za straju....
Мож неко да потврди: 4 конфе по 4 дуела = 16 дана. По један дан за дуел и дан за гласање, значи овај део такмичења се завршава за преко метар дана ако све буде ОК?! Пролази по 2 такмичара, дакле и следеће коло скоро месец дана? Победник по Божићу, много је развучено брате...
Hm Roso, Euff, Malta, Farska Ostrva i ja... Hm biće teško, juriti gol razliku! :)
Brus nek bude Faranin, prvi sam se setio!
regards,
Maltese Falcon
mislim da mnogi mnogo muljaju
ne verujem im
Ti mu Bruse više dođeš malteški kapitalac :)
Малтешки хоспиталац? Знао сам да си масон. Одлазак на годишњи потврђује сумње. Кои си Тапи, овамо шатро уметник...
Ma glupe devedesete, ko god me zvao na turu pića i gurnuo neki papir ja potpisao - tako sam član Malteških vitezova hospitalaca Jugoslavije, sva sreća pa se raspala, član sam Udruženja Rusko-srpskog prijateljstva u Vrbasu (u kom sam, valjda, samo jednom bio), bio sam u DS-u tri godine od čega skoro dve nisam ni znao da sam učlanjen (e, tek tu sam bio pijan), a svojevremeno sam učestvovao i na osnivanju Drecunove stranke (da, da, imao je i on svoju stranku), a i dobrovoljni sam davalac tkiva i organa.
Samo čekam da se jednog dana pojave Iluminati i pitaju me "Decxko, šta će tvoje ime na pristupnici CIA?"....
Можда смо се и сретали тамо, до душе ја сам био неких десетак пута, и после запустио све то. :)
Ako još nisi potpisao, poslaću ti mail-om. Odlične privezke šalju ako potpišeš.
Nešto tipa: "VAŠA CIA"
Zaboravio sam da dodam da sam i Ratnik Svetlosti po Učenju Vatre. Meni Paolo Koeljo dođe otprilike ravnopravan...
Brus je ladno Azor Ahai, ko zna šta se desilo s bivšim suprugama...
Samo što sam ja legitimni sin mog oca, priznao me je :)
a latentni mod na Vuki, pa nemojmo...
vidi jebote, zaboravio sam da sam bio moderator...
Zyc, čini mi se da je tema za glasanje nešto nezavršena?
@ Bruce - jeste. Biće otvorena čim svi autori dostave svoje definicije.
Strajo, ti li si?