Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne zezaj, odlicno prolazi kako sam mislio da ce. Uopste nisam cinican. Mada, lakse bi bilo da je ispadanje, bum, tras, jedan otpada a jedan ide dalje. Ali, posto ja ne ucestvujem necu ni da vam solim pamet... izvinite na spemu. Pozzz :-)
Pošto i pored nekoliko apela ne mogu da se nakane i da napišu definicije i proslede ih putem PVT-a, ja moram da saopštim da će i treće kolo u konferenciji B biti okrnjeno. Ja prostije ne mogu da vam objasnim, jer se lako skonta: napišete definicije i pošaljete. Nije bitno sa kime ste u duelu (mada je objavljen raspored za treće kolo), bitno je da pošaljete definicije. Većina njih je mogla, zašto i vi ostali niste. Neću vas više čekati. Sledeći autori su automatski izgubili u ovom kolu, zbog toga što definicije nisu dostavili u predviđenom roku:
- Jamajčanin;
- Šarlo;
- Skočimiš.
Ma jašta Ciklone, samo OŠTRO!!
I da, ako ti zafali koji takmičar za dalje takmičenje, ja sam rad da nastavim (pošteno vršim transakcije)... lololololo
Tema za glasanje u trećem kolu u konferenciji B:
http://vukajlija.com/forum/teme/53847-vukajlija-freestyle-drugi-krug-okrnjeno-3-kolo-glasanje-za-grupe-u-konferenciji-b#post_2438490
Jel posle ove faze idu direktni dueli ili opet grupe? I jos koliko ce dana otprilike trajati takmicenje?
Šarlo nije na sajtu već pet dana, ili je otišao na more ili su ga oni eldepeovci asasinirali pod okriljem mraka i plašta proevropske koalicione ninđa škole.
Moja zrnca mudrosti je lošija od protivnikove definicije, tako da sam već pomiren sa porazom u ovom kolu.
Meni je i njegova dobra al mi tvoja ipak malo bolja, za nijansu.
Još ljudi sa takvim načinom razmišljanja su potrebni ovoj planeti :)
Mislim da bi se mogla završiti ona Brusova i Bubregijeva grupa :)
I meščini da je tamo prilično jasno :)
Upravo to...
Otpisujete Dekyja?
Edit: Aaa, mislite na ovo kolo...
Samo vas gledam... :)
Zar on nije slobodan ovo kololo?
Ako još nije odlučeno ja bih voleo da zaštitno lice nas siročića iz bloka C bude Shyla Stylez. Zahtevam. http://sh.wikipedia.org/wiki/Shyla_Stylez
А ја нисам ни имао прилику да лобирам за Феј Реган... ДОБРО, ДОБРО
Да је она била, био бих први са скором 3-0.
Može pseto nije ni ona loša
Ču loša?
Pseto je muško :)