Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ala kenjate, pa jeste gledali JEBENOG MAREJA KAKO IGRA?
Koji Marej? :D
UZMI NOLE EVROTITULU, EVROTITULU!!23
Ovi iz b92 će da mu izbaksuziraju dan. Pa valjda se istorija njegovih pobeda ostavlja za kraj meča decxko!!!
SADA UZMI TROFEJ ĐOVAČEEE
Saće duzme čim mu Nikolić poželeo sreću
уплатијо 500 ! квота 2.3! биће лепа пара
Ja uplatila bingo listić, valjda će biti neka skromna svota novca
Kad bi onaj šugavi Nikolić mogao da priušti sebi odlazak na finale Vimbldona da nije nekim čudom predsednik? Nikada. Fukara se profinila.
Ja sam se smorila kad sam čula onaj grobarski glas, Djokovic se cak i kao cimnuo...jebem ti, koj moj nisi lepo otiso u lozu kad te vec doveli...
ovo ce biti jebeno cupavo.nadam se da ce dzindzer da pukne pod pritiskom.
ajmo Đovače mađijo
Kad pocinje mec?
Poceo, 4 brejk lopte im'o Marej ništa nije iskoristio....
Brani se dobro ovaj džindžer.
Није довољно агресиван Ђока, овај коњ може цео дан да пребацује мрежу са основне линије.
koja stoka u publici, djabe ti pet iljada funti za lozu kad se dernjas ko magarac.
dobro je što je brzo vratio brejk možda se ovaj konj sad unervozi.
Коментатор:
БУААХАХАХАХАХАХ
Jebem ti zivot kad sam u gostima gdje nemaju B92, pa ne mogu da gledam finale Wimbledona. Inace, najkvalitetnijeg teniskog takmicenja na svijetu. Prateci ovu sezonu, jako mi se svidio tenis na travi i sav taj mentalitet najveceg turnira ikad. Samo Boze pomozi. Nemojte se cuditi ako do kraja meca bude dvocifren broj uzetih brejkova, jer obojica bolje reterniraju nego sto serviraju. Ali opet tu su visoki procenti ubacenih prvih servisa. U ovom mecu pobjedjuju fizicka sprema i mentalna pripremljenost. Na kraju cemo vidjeti ko je veca zivotinja. Mislim da to moze biti Djokovic jer je Marej slab s glavom.
Krenuo do kladže da stavim sve pare na Đokovića pa da i ja navijam... Kiša počne da pada 2 minuta nakon što sam izašao iz zgrade.