Bartoli se primila baš, a Lisicki i je imala mnogo amaterskih grešaka, tipa dry voleje je nabijala po sredini, zicere nabijala u mrežu i tako. Sve u svemu dobar meč iako kratak.
Medvediću, jedan poen odigra odlično a onda nabije zicer u dno mreže. To je stabilna teniserka? I da, u 1. gemu 2. seta imala 3 ili 4 brejk lopte, i na svaku je čekala grešku Bartoli, a ova prženica je napadala.
Samo da kažem. Serem ti se na Vimbldon zbog kojeg je prenos Formule 1 prebačen sa Sport Kluba na Sport Klub 3 koji nemam. Sad moram da gledam lajv strim gde iskaču reklame na svakih 5 minuta iako imam adblok. Svaki dan prikazuju jebeni tenis, a kad je jednom u dve nedelje F1, ne mogu da gledam k'o čovek. Murš!
Bartoli se primila baš, a Lisicki i je imala mnogo amaterskih grešaka, tipa dry voleje je nabijala po sredini, zicere nabijala u mrežu i tako. Sve u svemu dobar meč iako kratak.
Džankee da si gledao ne bi govorio o stabilnosti Lisicki, cura je plakala dok je igrala... Mislim šta reći dalje?
Znači iskustvo je tu pobedilo, imaće Lisicki svetlu budućnost. Sjajan turnir za nju.
AJDE ĐOVAČE IGRAJ I BORISE
Medvediću, jedan poen odigra odlično a onda nabije zicer u dno mreže. To je stabilna teniserka? I da, u 1. gemu 2. seta imala 3 ili 4 brejk lopte, i na svaku je čekala grešku Bartoli, a ova prženica je napadala.
Plakala je zato što je glupa ko kurac.
Кад игра Ђовак?
2 ili 3
Oko 3
Samo da kažem. Serem ti se na Vimbldon zbog kojeg je prenos Formule 1 prebačen sa Sport Kluba na Sport Klub 3 koji nemam. Sad moram da gledam lajv strim gde iskaču reklame na svakih 5 minuta iako imam adblok. Svaki dan prikazuju jebeni tenis, a kad je jednom u dve nedelje F1, ne mogu da gledam k'o čovek. Murš!
AJMO ĐOVAČE JEBI VEVERICU
HOP ĐOVAČE SKOČI ĐOVAČE ĐOVAČE DAJ GOL
можда је то зато што је формула смарачко срање а тенис ипак иоле занимљив спорт.
британци има дупе своје да поједу ако срђан јуниор данас сјебе оног коврџавог лололо
Напред Мари, донеси зараду брату ризлију, бог поживео тебе и твоју породицу!
Ne postoji veći smor od formule i golfa čak je i jebeni karling zanimljiviji od toga
voleo bih da vitez od monaka pobedi. najviše zbog mog matorog, biće dobro raspoložen, a trebaće mi avto večeras i jedno 30 evra kojih trenutno neam.
hahahahahah taj rad manijake
ĐOLE ŠAMPION IZRAZITI FAVORIT!!!1
Ladno je lik promasio sve u uvodnom postu.
Tesko ce Djoka dobiti Mareja. Zavrsice se u 5 setova, a ne znam ko bi mogao da pobjedi.
Dobija Đovak 3:1