Wimbledon

1. Bartoli se primila baš, a Lisicki i je imala mnogo amaterskih grešaka, tipa dry voleje je nabijala po sredini, zicere nabijala u mrežu i tako. Sve u svemu dobar meč iako kratak.

2. Džankee da si gledao ne bi govorio o stabilnosti Lisicki, cura je plakala dok je igrala... Mislim šta reći dalje?

3. Znači iskustvo je tu pobedilo, imaće Lisicki svetlu budućnost. Sjajan turnir za nju.

4. AJDE ĐOVAČE IGRAJ I BORISE

5. Medvediću, jedan poen odigra odlično a onda nabije zicer u dno mreže. To je stabilna teniserka? I da, u 1. gemu 2. seta imala 3 ili 4 brejk lopte, i na svaku je čekala grešku Bartoli, a ova prženica je napadala.

6. Plakala je zato što je glupa ko kurac.

7. Кад игра Ђовак?

8. Samo da kažem. Serem ti se na Vimbldon zbog kojeg je prenos Formule 1 prebačen sa Sport Kluba na Sport Klub 3 koji nemam. Sad moram da gledam lajv strim gde iskaču reklame na svakih 5 minuta iako imam adblok. Svaki dan prikazuju jebeni tenis, a kad je jednom u dve nedelje F1, ne mogu da gledam k'o čovek. Murš!

9. AJMO ĐOVAČE JEBI VEVERICU

10. HOP ĐOVAČE SKOČI ĐOVAČE ĐOVAČE DAJ GOL

11. можда је то зато што је формула смарачко срање а тенис ипак иоле занимљив спорт.

британци има дупе своје да поједу ако срђан јуниор данас сјебе оног коврџавог лололо

12. Напред Мари, донеси зараду брату ризлију, бог поживео тебе и твоју породицу!

13. Ne postoji veći smor od formule i golfa čak je i jebeni karling zanimljiviji od toga

14. voleo bih da vitez od monaka pobedi. najviše zbog mog matorog, biće dobro raspoložen, a trebaće mi avto večeras i jedno 30 evra kojih trenutno neam.

15. hahahahahah taj rad manijake

16. ĐOLE ŠAMPION IZRAZITI FAVORIT!!!1

17. Ladno je lik promasio sve u uvodnom postu.
    Tesko ce Djoka dobiti Mareja. Zavrsice se u 5 setova, a ne znam ko bi mogao da pobjedi.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.