ok necu ,brzak sam ti ja bratic
Скази, ти ли си? :)))))))))))))))))))
Malo samo spusti loptu, pa rekoh ti malopre, opusti se ovde, šta si zatego ko sajla. A i dame su valjda neke, jebem mu kevu???
Предражињо, ја не знам шта покушаваш. Зар не видиш да није сам?
Izvini, ali ja ne mogu da dozvolim da mu bar ne skrenem pažnju da takvo ponašanje prema drugima, a naroćito, podvlačim ,naročito prema ženskim osobama nije u redu. Izvini, Stela, ali je to jače od mene :)))
Не извињавај се. Само хоћу да кажем да нема вајде.
Sa mnom priča malo mirnijim tonom, pa sam mislio da će me poslušati. A i najstariji sam ovde trenutno, majku mu :)))))
hehhe mislim da nisi, ali sad cu da provjerim....
Немају везе године са разумом. Веруј ми, знала сам једног таквог. Можда је то и он.
nope, starija sam skoro mjesec dana :D
cao predrazinjo
POZDRAV MARE :)))
ma ajde dodje covjek ovdje da se ispuca, ko zna kakve njega muke kidaju....njemu je jadnom najgore...
Кад пре?!
Oprosti Vesnita, ja s neba, pa u rebra, igrao sam na sreću, ali sad pristajem da slušamo najstarijeg :)))
Имам ли ја неке привилегије, као најмлађа? :)
sta se desava to
Na mladjima svet ostaje :)))
Neke zavrzlame, male tenzijice, ništa neizlečivo :)))
kako se ovo igra,jer ove tete opasne gore navedene
Него шта. :)))
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
ok necu ,brzak sam ti ja bratic
Скази, ти ли си? :)))))))))))))))))))
Malo samo spusti loptu, pa rekoh ti malopre, opusti se ovde, šta si zatego ko sajla.
A i dame su valjda neke, jebem mu kevu???
Предражињо, ја не знам шта покушаваш. Зар не видиш да није сам?
Izvini, ali ja ne mogu da dozvolim da mu bar ne skrenem pažnju da takvo ponašanje prema drugima, a naroćito, podvlačim ,naročito prema ženskim osobama nije u redu.
Izvini, Stela, ali je to jače od mene :)))
Не извињавај се. Само хоћу да кажем да нема вајде.
Sa mnom priča malo mirnijim tonom, pa sam mislio da će me poslušati.
A i najstariji sam ovde trenutno, majku mu :)))))
hehhe mislim da nisi, ali sad cu da provjerim....
Немају везе године са разумом. Веруј ми, знала сам једног таквог. Можда је то и он.
nope, starija sam skoro mjesec dana :D
cao predrazinjo
POZDRAV MARE :)))
ma ajde dodje covjek ovdje da se ispuca, ko zna kakve njega muke kidaju....njemu je jadnom najgore...
Кад пре?!
Oprosti Vesnita, ja s neba, pa u rebra, igrao sam na sreću, ali sad pristajem da slušamo najstarijeg :)))
Имам ли ја неке привилегије, као најмлађа? :)
sta se desava to
Na mladjima svet ostaje :)))
Neke zavrzlame, male tenzijice, ništa neizlečivo :)))
kako se ovo igra,jer ove tete opasne gore navedene
Него шта. :)))