Ко последњи - победник 6 (1111 пост побеђује)

1. Ју далеко било...Мислим далеко било ово за ћорку, нећу се ваљда женити још :) А ово за одмах, супер :)))

2. inace, volim tursku kafu i vocne torte, pa ako bi,djavolice, da mi zahvalis, bice dovoljno:))))))))))))

3. nemoj ti sad da ironises,a brk ti se smeska....caoooooooo:)))))

4. gde ćeš, ja ne smem sama :)

5. Еј ако волиш кафу, купи нам по једну моку :) Ја је обожавам :))

6. аааааааа.....Купила си ме без и једног динара :))

7. Dobro jutro. Danas je petak . A to je dobro za one koji ne rade vikendom. Dobro je i za one koji ne rade petkom. No većinu vas ću podsjetiti na PETAK 13 ;-).

8. Добро јутро. ;))

9. zamislite..jučer oko 2 pišem super defku o geografskoj neobrazovanosti i prekide posao..toliko sam se iznervirao da sam psovao redom sve , od vukajlije,kamiona,direktora itd..i ukinem vuku....sad mi žao defke..

10. Ja znam za čoveka koji nije hteo da ide da mu prišiju deo prsta, a bilo je vremena da se spase, pa sada gledajući svoj patrljak kaže:"Sad mi je malo krivo, što nisam otišao."
    Ne sekiraj se za defku.
    Biće dana za megdana.

11. Dobar dan dobri ljudi :)))

12. Ko se to nama nalalao, na poslu?

13. Zamisli kad sam i radio nešto do sad...nije ni ovaj posao ko što je bio...

14. Surovi kapitalizam :-((((

15. Ma fino ja plivam u toj surovosti, kad mogu da igram ove igrice po ceo dan :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.