Dobro jutro. Danas je petak . A to je dobro za one koji ne rade vikendom. Dobro je i za one koji ne rade petkom. No većinu vas ću podsjetiti na PETAK 13 ;-).
zamislite..jučer oko 2 pišem super defku o geografskoj neobrazovanosti i prekide posao..toliko sam se iznervirao da sam psovao redom sve , od vukajlije,kamiona,direktora itd..i ukinem vuku....sad mi žao defke..
Ja znam za čoveka koji nije hteo da ide da mu prišiju deo prsta, a bilo je vremena da se spase, pa sada gledajući svoj patrljak kaže:"Sad mi je malo krivo, što nisam otišao."
Ne sekiraj se za defku.
Biće dana za megdana.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ју далеко било...Мислим далеко било ово за ћорку, нећу се ваљда женити још :) А ово за одмах, супер :)))
inace, volim tursku kafu i vocne torte, pa ako bi,djavolice, da mi zahvalis, bice dovoljno:))))))))))))
da ti zavalim:))
nemoj ti sad da ironises,a brk ti se smeska....caoooooooo:)))))
gde ćeš, ja ne smem sama :)
Еј ако волиш кафу, купи нам по једну моку :) Ја је обожавам :))
znamo lađo da obožavaš:)))
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:VjzmY97CRiYpuM:http://i421.photobucket.com/albums/pp293/mia_malena/kafa.jpg
аааааааа.....Купила си ме без и једног динара :))
jesam li?:)
Dobro jutro. Danas je petak . A to je dobro za one koji ne rade vikendom. Dobro je i za one koji ne rade petkom. No većinu vas ću podsjetiti na PETAK 13 ;-).
Добро јутро. ;))
Dobro jutro, Natali.
zamislite..jučer oko 2 pišem super defku o geografskoj neobrazovanosti i prekide posao..toliko sam se iznervirao da sam psovao redom sve , od vukajlije,kamiona,direktora itd..i ukinem vuku....sad mi žao defke..
Ja znam za čoveka koji nije hteo da ide da mu prišiju deo prsta, a bilo je vremena da se spase, pa sada gledajući svoj patrljak kaže:"Sad mi je malo krivo, što nisam otišao."
Ne sekiraj se za defku.
Biće dana za megdana.
hvala na utjehi
Dobar dan dobri ljudi :)))
Ko se to nama nalalao, na poslu?
Zamisli kad sam i radio nešto do sad...nije ni ovaj posao ko što je bio...
Surovi kapitalizam :-((((
Ma fino ja plivam u toj surovosti, kad mogu da igram ove igrice po ceo dan :)