Ко последњи - победник 6 (1111 пост побеђује)

1. Predraže, EDIT:"Volim da me DAME maze!"
    Drži se ti masera, k'o Boga te molim.

2. Nisam mislio da te ja mazim, pobogu Dože, ovo je bilo prijateljski umiljato.

3. Opraštam ti ukoliko si sa mac,mac hteo da me namamiš za jednu malu slatku plavu...koja ne pravi masnice ispod oka.

4. Vidiš kako možeš Dože da me razumeš kad hoćeš :)))
    Mac mac mac mac :))))))))

5. Predraže, ja se na tebe ne bih naljutio sve i da si planirao "masiranje" ;-)))))
    O sebi mogu skromno i realno da k(l)ažem:"Svaka bi me majka poželela za zeta", a tebi:"Ko nema zeta, nema magare!"

6. Reservoir Dog - san svake tašte, u kratkim, ali jebitačnim crtama rečeno :)))

7. San, tj. noćna mora :-)))))

"Onaj tvoj"

8. Hahahahahaha

Pa dobro, nisu svi snovi lepi...nekom život majka, a nekome mać...ovaj tašta :)))

9. Šala mala, u stvari nemam taštu, ali "bilo je slučajeva".

10. Pa dobro, ima vremena...još uvek možeš ponosno da nosiš titulu "sna svake" :)

11. Nema više vremena za bilo što...nema vremena...
    "I petlu vreme ide" ...daleko bilo :-))))

12. Dok se budiš sa dignutim, znači da si zdrav :)))
    Goool, gol, gol...pa ljudi moji, da li je to moguće? :)))

13. Od nedavno kada vidim ili čujem goooool, gol gol gol..gooooool
    setim se Batistute, ulja i slično.
    Da li znaš zašto?
    A na tu "u zdravom telu zdrav Dug(h)" defku sam se već "upisao".

14. Znam da jesi, ali mi je ovde baš išla.
    Za Batistutu sam bio jedan od tvoraca insinuacija, tako da mi je više nego poznato :)

15. Znam...smejao sam se iz prikrajka (voajerisao sam igru).

16. Ne znam samo kako se ne uključi kad je bilo tako primamljivo, pa sam reče da bi na dupe progovorio. :)

17. sad si se otkrio:))
    znači voajerišeš u slobodno vreme, ccc:)

18. Oooooo ljudi... i ti zeko :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.