predrazinjo, kad je iz duše to se oseti i zato je dobra
psv- ja sam na korak od ludila, veruj mi, ali manastir nije rešenje, verujem da je sve to samo još jedno iskušenje više koje moramo da prođemo i biće sve ok
Samo bih voleo da se oraspoložiš onako trajno, pa možda dajem savete koji ti izgledaju nemogući trenutno, jebem li ga...udobnije je iz moje pozicije da serem :)
samo ti puno laži na onoj temi i očas posla me oraspoložiš:)
ma, ja sam malo danas posebno tužna, od sutra nemam internet ali ću barem biti sa mojim zekom, i to me raduje))))))))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Bar si ti atraktivna i možeš da nađeš nekoga, koji će ti to u životu?
Ja se bogami ne spremam za monaški život :)
Tebi, PSV srećan put, a ti se zeko javi ako se predomisliš :)))
zezam se ja, neću, boriću se još, imam ja snage:))
Ajd i mene odvuci od toga.
Zeko, baš si otkinula sa onom definisijom za saputnika, moram to i ovde da ti kažem :)
PSV, za tebe je bar lako, ponudim ti seku i opet si na "pravom putu" :)
predrazinjo, kad je iz duše to se oseti i zato je dobra
psv- ja sam na korak od ludila, veruj mi, ali manastir nije rešenje, verujem da je sve to samo još jedno iskušenje više koje moramo da prođemo i biće sve ok
Ja sam prošle godine u ovu vreme bio takav - kao ispuhan balon, al' se desilo čudo i sve se preokrenulo :)
Veruj, veruj, veruj :)
:))
u šta da verujem?
ja sam već dugo, dugo takva:(
hvala bogu te postoji vukajlija:))
Za tako dobru osobu, mora da čuči ljubav u nekom uglu, zato kažem veruj.
Možda čak i na Vuki :)))
hihihi, zamisli:)
verovaću!
:)
Samo bih voleo da se oraspoložiš onako trajno, pa možda dajem savete koji ti izgledaju nemogući trenutno, jebem li ga...udobnije je iz moje pozicije da serem :)
samo ti puno laži na onoj temi i očas posla me oraspoložiš:)
ma, ja sam malo danas posebno tužna, od sutra nemam internet ali ću barem biti sa mojim zekom, i to me raduje))))))))
Mazi ga, pazi ga i zovi ga Djole...mislim zeku :)))
hihi, oću, pomaziću ga i za tebe, ili pomaziću je,hm, još mi niko nije pogledo:)
Ako GA pomaziš - onda je muško,
ako JE pomaziš - onda je žensko :))))))))
hihi, da, sad znam, ksako se nisam ranije setila:))
Mora da ti je to u Nadrealistima promaklo :)
moguće, ali zato imam tebe:)
mada, ipak bi ja da to neko pogleda:)
Samo gore to "neko" ispravi u "Peđa" i rešila si problem :)