Напишите неку комичну лаж о аутору изнад //SKANDAL TRAČ FORUM VI (još sočnije)

1. dioklecijan ne voli da jede zečetinu iz moralnih rsazloga

2. TĐ opet neće biti pobjednik

3. TĐ je zec - mesožder.
    Dioklecijan vara u igrama na forumu.

4. hihi, pa ja jedem sve:)

RD jede travu po ulici

5. TĐ, krade prvačićima užinu.

6. Zeko se neljuti zbog igara na forumu i jako dobro prihvata zezanje i nikada drugima zbog toga ne pokvari raspoloženje jer shvata da uvijek neko mora biti na tapetu u određenom trenutku

7. zeko je antipatičan i pored svega..:-)

8. Dioklecijan piše pesme na esperantu.

9. RD nosi čamac na leđima sam samcit

10. Dioklecijan ima tetovažu na leđima, ali ne znam šta piše jer ne znam arapski.

11. :-)))))))))))))))))))))))

RD zna arapski al neće da prizna

12. Ha,ha,ha...
    Dioklecijan je klovn.

13. RD tera ženu da mu gricka nokte na nogama

14. Djavolica mi je mahnula iz voza i dobacila mi crno-beli sal

15. elena je pokušala da se ubije tako što je legla na šine i čekala voz, ali voza nije bilo pa je odustala

16. Ana Skenjerina:))))

17. elena od kako je čitala anu karenjinu, zaljubljena je u vronskog i u svakom muškarcu traži njega

18. haha, evo sad je pročitah:)

GM MENJA ŽENE KO ČARAPE

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.