Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Munjo...pssssssssssssssssssssss zena se ne pita de ide nocu :)
Oprosti meni ljubomornoj, što iskreno objavih količinu mržnje koju osećam prema tebi.)))
Jano, na kraju takvog posta ide smajli koji namiguje. ;)
ups sori ;)
i nemo ovde ima dusmanina..ima me cinkare ;)
Муња ради за ФБИ и лепо те пита а ти се, Јано, ускопистила па нећеш да кажеш. Мораће да те озвучи следећег пута. :)
Neće morati, imamo mi doušnike sa svih strana. Ovaj, hoću reći, ima ona doušnike...a ustvari, ovaj, Munja i ne radi za FBI, otkud ti to...?!
:zvižduće i gleda u plafon:
moze ali ne znam de bi bubicu na mene mentula...da nate kako se oblacim....:))))
Neće Maro, igra se sa sudbom svojom. Ček, ček, polako.
A ti Marija, ako te ja namignem, ima da gledaš na jedno oko do kraja bivakovanja na tlu zemaljskom;)
Јано, ти ништа не знаш. Муња користи најсавременију технологију. Довољно је да те запљуне и ти си озвучена две недеље. :)
Hahaha, jeste, i posle će da te cinkari po belom netu. Pa ti gledaj šta oblačiš =)
Будите ми поздрављене до сутра. Мало ми се спава.
Лаку ноћ.
vi ste neunistive..idem da spavam.
Noc svima. :)
Jeste, potopiš nas u čelik i opet se nekako iskobeljamo. =)
Ae stvarno, valjda će neko od modusa da zaključa ovo sutra pa dotvaramo novu. Laku noć
Maro, opet si glas razuma.
Da tebe nema, niko na sat ne bi gledao.
Deco, 3 sata je.
Na spavanje.
Laku noć i od ja i sanjajte nešto lepo, npr
http://www4.slikomat.com/09/1129/sk2-Tamalp.jpg