Dobre igrice za android telefone i tablete

1. ima neko link za FM19 mobile? PVT

2. E skinuo sam ovaj fm za android i ne menjaju se ocene igrača tokom sezone, jel se to na kraju sezone apdejtuje ili kako?

3. Jesu ti dobra imena igrača?

Ja sam s tim muku mucio

4. Jesu brt, ima soker menadžer i fudbal menadžer,
    Msm da su na fudbalu sjebana, na sokeru je sve dobro

5. Pa sto pises fm ako je soker menadzer?

6. Jes sad nije soker nego fudbal, a sa drugarima igraš pes garant

7. Apdejt na sokeru imaju forum na kom se glasa kome se povećava rejting i smanjuje nebitno je kako igrač igra za tebe, govnurda od igrice

8. E za ljubitelje gandze ima jedna igra na koju sam se ja znaci opasno navuko i igra se zove Hempire.Znaci radi se o igri u kojoj uzgajas i prodajes dzidzu prvo pocinjes na par ljudi oko tebe, zatim prosiravas proizvodnju pa pocinjes tako da prodajes narudzbine jednoj radnji,pa prosirujes skladiste i ima jos mnogo toga ali igra mi se ono bas dopada.

9. Flappy dunks
    Higher Lower

Нису неке комплексне игре али добро дођу у стању досаде.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.