Вицеви о вукајлијашима

1. Kako Radmilu iz Topole zvoni telefon?
    Sve je na prodaju i ove usne i ove ruke...

2. Sastali se Mala Vidra i knjiga 24 časa pred ispit...

3. Дође поп Боксеру на гајбу да му свети водицу и окреће се око себе и пита га где му је икона крсне славе да је окади кандилом.
    Боксер скине мајицу и окрене му леђа.

4. Геј-стрејт алијанса платила Јебачу накнаду због незаконитог коришћења интелектуалне својине. У Београду више неће бити Параде поноса, већ ће бити само Геј парада.

5. Vučica21
    Sastali se Mala Vidra i knjiga 24 časa pred ispit...

сад ће и жајк да дође, па да усеремо и ову тему с вицевима, аупичкуматерину.

6. Иде Вучица21 улицом и завуче руку у гаће да намести курац.

7. шта ради манча у геј клубу?
    -заводи ред.
    па онда заводи и све остало својим шаааармоом.

LOLO

8. xaxaxaxaxaxax. A mislio sam da će tema da bude govno teško.

9. сад ће и жајк да дође, па да усеремо и ову тему с вицевима, аупичкуматерину.

Ide medved šumom, vidi topolu imena joj Radmilo i potrči joj u zagrljaj. haha

Koliko vidim cela tema je usrana, možda zato što ne razumem viceve ili su previše glupi pa reko da se pridružim i ja raji pa da i ja lupetam. hnjo hnjo

10. Ide medved šumom, vidi topolu imena joj Radmilo i potrči joj u zagrljaj. haha

брате, вуче...

11. ide vučica ulicom i skonta da je muško sa podvojenom ličnošću i da je zreo za mentalnu ustanovu he heheh hehe

12. брате, вуче...

Sestro Radmila...

13. Kako Radmilu iz Topole zvoni telefon?
    Sve je na prodaju i ove usne i ove ruke...

хахахахаха најбољи до сада

14. Doš'o Kuzman na Vučicin profil, hteo da joj napiše nešto lepo pa kad je vid'o prošle nadimke, usr'o se i sad ga svaki dan drma paranoja. lolo

Predlog za Kuzmana. Otiđi do mog profila, dobro prouči ono o sebi što sam napisala, a ako ti nešto nije jasno iz tog objašnjenja, slobodno pitaj, ne ujedam, odgovoriću ti. :)

15. Писало и на тараби пичка па онај издеро курац.

16. Pod onim se misli Bosanac.

17. дође вукајлијаш у апотеку и тражи провирон-јод за дезинфекцију.

18. Ima onaj što je lol pis'o, mrz me da iskopavam da kopiram, ide vako nekako:

bio Jankela mali deca, i da mu da mama flašicu sa mlekom da popije, jankela je pogleda ko kretena, izbije joj flašicu iz ruke, dovati toplomer, razbije ga, popije živu i kaže:
    "jankela konzumira samo teške metale!"

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.