Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mesto dešavanja: Kosjerić
Muž se nenadano vraća sa posla, a žena mu se švalera sa mladim studentom.
Pa mladi student kud će - šta će, pa bež' napolje preko prozora, da sačuva živu glavu.
Mladi student iz Kosjerića video je spas sa bakinog, komšijskog lica, pa reče:
- Bakice, spasli ste me!
Baka: Juuuu looopov!!!
- Pa, nisam ja lopov gospodjo , ja sam YeahBatch!
- Juuu YeahBatch!
а ето и жајка. не иде да тема о вицевима прође без жајка и вучице.
ХЕХЕХЕ, САМО НАПРЕД НАЈ ЈАЧИ СТЕ!
Шетају улицом фатал ерор, џони курајбер и александаркг, и тако наиђу на неки графит, те ће фатал ерор:
-"Дај да направимо постер са овим натписом"!
Џони: "Ма да направимо дефиницију па да пријавимо на такмичење".
Александаркг: "А можемо и да је продамо после!"
АЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏА
АЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏА
АЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏАЏА
аџаџаџаџаџаџа ацо пичко продана
Dodje mali crnjo kod Žajka na kasu i kaže daj jednu žvaku i ovaj mu slučajno da tv,i kad je skontao krene da kaže ček mali al crnjo je već bio daleko.
ADŽADŽADŽADŽADŽADŽA
Grafit se inače nalazi u Rusiji.
Стоји Давид на станици, прилази му баба, пита, синко, је л' чекаш тринаестицу? А Давид каже, не, ја чекам Шешеља.
evo i ja sam napisao istinu u opisu vuče ako ne veruješ pitaj me šta te još zanima
хахахахаха
hahhahahahahah ima dosta dobrih stvari, ali i komplet promašaja.
http://vukajlija.com/forum/teme/53353-vicevi-o-vukajlijasima?strana=14#post_2423427
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/64304_4601468802683_2092087975_n.jpg
hahhahahahahah imam dosta dobrih stvari, ali i komplet promašaja.
јебига, кад модератори нису усвојили ономад да се вучици и жајку онемогући учествовање на темама са вицевима.
Дође фендер у клуб, приђе некој локалној распадуши коју је пре тога додао на фејсу и каже: "Ћао, ја сам фендер и завршио сам машинство, 'ај' се јебемо" и она му да пичке. АЏАЏАЏАЏАЏАЏА ДОБАР ВИЦ!
Uđe Darko Lazić na ovu temu i prekrsti se.
Није виц! Код неких пали и без додавања Фејс. Јбг, само што мораш да пазиш да се не укључиш у акцију пренеси пакет. :))))))))))
ти ценим знаш да су та двојица исти човек? ако је шизофреник, онда океј, разумљиво.
Стопира вучица на путу. И наиђе неки камионџија, она уђе, и сад, пошто је већ повез'о, а види он да она добро изгледа, и сад, како то иде, ваља да се наплати вожња. И предложи он да је дохвати, она каже може, међутим мора у двојку само. И пристане камионџија. Цепа он, цепа, и у једном тренутку скине вучица перику, и каже: "АХА, ТО САМ ЈА, ВУК21", А КАМИОНЏИЈА ЋЕ "АХА, ТО САМ ЈА, ЏОФРИ, МЕНИ СЕ НЕ ДИЖЕ НО ТЕ ЈЕБЕМ КРАСТАВЦЕМ", АЏАЏАЏАЏАЏА
ahahahahahahha coa umro sam
Stopira vučica na autoputu i zaustavlja se kamiondžija i uvidevši rasnoga vuka priupita:
Šta radiš za 50 evra?
Vučica odgovara: SVE!!!11
Aj upadaj onda treba mi još jedan da istovarim neka drva
Краставац - курац Џофријев
Неко је скоро одвалио, не могу да се сетим где, нешто типа: "Е, курац Џофријев!" :))))))))))