Вицеви о вукајлијашима

1. Иде Жајк улицом и умре.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА

2. Ulazi L@ki u Bancu Intesa, a radnice ga odma spopadnu:

- Gospodine da li ste zaenteresovani za neke od naši povoljni paket kredita, pa ..

L@ki: Gospodjice ... Ja samo uzimam L@ki Keš

3. Ma ne to, ono kao nisam ja neko drugi je igrao.

a jebiga sad numem ja da smišljam vicove

4. једна од бољих тема у посљедње вријеме, матерем

ПА КАД ЈЕ ОТВОРИО ЛИК ИЗ ВИШЕГРАДА КЕ КЕ

5. Ulazi SimeSrbin u učionicu i razdere se ALO BRE OĆE NEKO KURCA HAHAHAHA!!!!
    Devojčice odma poskakale od sramote i počeše da izlaze napolje a Sime još glasnije:
    -POLAKO KURVE, JEDNA PO JEDNA!

6. Ma ne to, ono kao nisam ja neko drugi je igrao.

Padne Kapun prijemni, dođe na upis i kaže ''pa nisam to ja izašao''.

Krene Kapun da jebe, ne digne mu se, riba se smori i ode gajbi. Sledeći put kad se vide i ona ga pita za to on kaže ''nisam to bio ja''.

7. Ulazi Sos u mesaru.
    -Daćete mi kilo salame.
    -Oćete da vam narežem?
    -Ma neka, može i na fleš.

Ovo je vrhunac genijalnosti.

8. Upoznaje se Gazimudo sa ribom: "Zdravo, Gazimudo!" I ona mu ga zgazi!

Axxaxaxaxaxaxa. Brate to je to. Može lock ovde.

9. Upoznaje se Gazimudo sa ribom: "Zdravo, Gazimudo!" I ona mu ga zgazi!

A znamo i sa kojom.

10. Dobaaaaaaar :D

EDIT: Ko je autor? Uopste ne vidim taj vic na temi?

11. Иде Мала Видра улицом и удари главом у саобраћајни знак, а знак јој ошамућен каже "Шта се удараш женска главо?" хуехуехуехуе

12. Dođe Vuk Bojović na okupljanje vukajlijaša i upozna Drogiranu Vevericu, Lingvističko Prase, Pohovanog Vrapca i Malu Vidru, vrati se u ZOO vrt, pogleda životinje i kaže "koji sam ja kurac radio sve ove godine?"

13. marko, zar vicevi nisu izmišljene situacije? :DDDD
    :tuga:

14. Prolazi bače pored ogledala, ali zastade i vrati se na momenat. Pogleda ponovo u ogledalo i reče: "Izvini Darko, nisam te prepoznao."

15. EDIT: Ko je autor? Uopste ne vidim taj vic na temi?

Ja stavio pa obrisao, mislio da se ne uvrediš, ali već otišao u tatic :) Pa sad mogu i da se otkrijem, jbg.

16. Sto ga obrisa kad je do jaja? Da ne kazem muda :)

17. Ко није вид'о на дефиницији:

Седи Манча и гледа филм, улази Тамара и каже: Време је за комерцијални предах хехе

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.