Вицеви о вукајлијашима

1. Иде Жајк улицом и умре.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА

2. Ulazi L@ki u Bancu Intesa, a radnice ga odma spopadnu:

- Gospodine da li ste zaenteresovani za neke od naši povoljni paket kredita, pa ..

L@ki: Gospodjice ... Ja samo uzimam L@ki Keš

3. Ma ne to, ono kao nisam ja neko drugi je igrao.

a jebiga sad numem ja da smišljam vicove

4. једна од бољих тема у посљедње вријеме, матерем

ПА КАД ЈЕ ОТВОРИО ЛИК ИЗ ВИШЕГРАДА КЕ КЕ

5. Ulazi SimeSrbin u učionicu i razdere se ALO BRE OĆE NEKO KURCA HAHAHAHA!!!!
    Devojčice odma poskakale od sramote i počeše da izlaze napolje a Sime još glasnije:
    -POLAKO KURVE, JEDNA PO JEDNA!

6. Ma ne to, ono kao nisam ja neko drugi je igrao.

Padne Kapun prijemni, dođe na upis i kaže ''pa nisam to ja izašao''.

Krene Kapun da jebe, ne digne mu se, riba se smori i ode gajbi. Sledeći put kad se vide i ona ga pita za to on kaže ''nisam to bio ja''.

7. Ulazi Sos u mesaru.
    -Daćete mi kilo salame.
    -Oćete da vam narežem?
    -Ma neka, može i na fleš.

Ovo je vrhunac genijalnosti.

8. Upoznaje se Gazimudo sa ribom: "Zdravo, Gazimudo!" I ona mu ga zgazi!

Axxaxaxaxaxaxa. Brate to je to. Može lock ovde.

9. Upoznaje se Gazimudo sa ribom: "Zdravo, Gazimudo!" I ona mu ga zgazi!

A znamo i sa kojom.

10. Dobaaaaaaar :D

EDIT: Ko je autor? Uopste ne vidim taj vic na temi?

11. Иде Мала Видра улицом и удари главом у саобраћајни знак, а знак јој ошамућен каже "Шта се удараш женска главо?" хуехуехуехуе

12. Dođe Vuk Bojović na okupljanje vukajlijaša i upozna Drogiranu Vevericu, Lingvističko Prase, Pohovanog Vrapca i Malu Vidru, vrati se u ZOO vrt, pogleda životinje i kaže "koji sam ja kurac radio sve ove godine?"

13. marko, zar vicevi nisu izmišljene situacije? :DDDD
    :tuga:

14. Prolazi bače pored ogledala, ali zastade i vrati se na momenat. Pogleda ponovo u ogledalo i reče: "Izvini Darko, nisam te prepoznao."

15. EDIT: Ko je autor? Uopste ne vidim taj vic na temi?

Ja stavio pa obrisao, mislio da se ne uvrediš, ali već otišao u tatic :) Pa sad mogu i da se otkrijem, jbg.

16. Sto ga obrisa kad je do jaja? Da ne kazem muda :)

17. Ко није вид'о на дефиницији:

Седи Манча и гледа филм, улази Тамара и каже: Време је за комерцијални предах хехе

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.