Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Posle dve i po godine na sajtu, pomisli čovek da je stekao imunitet na svakojaka gomna, i onda vidi Cokuline navijačke spem postove i dibidus se razuveri.
Налети Предраг Аздејковић на Декија у граду и упита га за пљугу.
- Момак извини, имаш ли пљугу?
- Наравно. Изволи...
- Данхил пушиш?
- Да, што?
- Ништа, баш су супер, онако педерске.
хехе
Prijavi se Proviron za turnir.
EDIT: Đape i ja ortaci na prst u bulju. xexe
Pita Dzoni Kurajber Rezervoar Doga : Jel dolazis na VOS u subotu?
A Dog odgovara : Zivi bili pa videli.
Vidi random vukajlijašica Gazimuda u gradu i pokaže mu sise.
Pojave se Grok i Covpa u isto vreme na četu i ne popičkaraju se.
Чита Риха дефиницију, плусира је и покаје се.
Ide Manča ulicom i napadnu ga pederi i on se brani sačmarom XEXEXE kapirate, saČMAROM ahahahahahaha
хахахах, добра форка, сијалице. љољ
Цела тема је трансфер али сијалица и дбск1389 објаснили.
Sijalica sa ortacima hahahahahahahahahahahahahahhahaha
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/555802_2902846029744_666730213_n.jpg
дође елегантно попуњени пацов и објасни каква је ситуација, па оде на чет.
Šalim se, boli me kurac.
pisa дебели пацов u wc-u u nekom lokalu i ulazi crnac, gleda ga дебели пацов pa mu kaze "niste vi tako obdareni" kaze crnac "pa nisamo..." "a u cemu je fora?", a crnac mu odgovori "znas sta, mi polako ulazimo i polako izlazimo pa zene misle da nam je veci"
odusevi se tu дебели пацов, i navata ribu da kara, i krene on polako unutra, polako napolje, a riba mu odgovara "daj дебели пацовe, mani me tih crnackih fazona"
ponadao sam sa da došo sos,metno neki carski komentar i udario lok.
razočaran sam
Умро сам од смеха.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200807/4388/medium_tivin.jpg
Mlada i neiskusna babica prihvati dve bebe da odnese majkama u naručje. Jedno dete padne na glavu. Danas je on bata Gugi.
Krstari Manča Vukajlijom i traži moje slike...
Vidi pacov kako Dveri biju Azdejkovića. Počne da ga brani jer se Azdejko džentlmenski oblači.
Nije istina, udario sam bukmark da se nasmejem pred spavanje i za dobro jutro.