Вицеви о вукајлијашима

1. Posle dve i po godine na sajtu, pomisli čovek da je stekao imunitet na svakojaka gomna, i onda vidi Cokuline navijačke spem postove i dibidus se razuveri.

2. Налети Предраг Аздејковић на Декија у граду и упита га за пљугу.
    - Момак извини, имаш ли пљугу?
    - Наравно. Изволи...
    - Данхил пушиш?
    - Да, што?
    - Ништа, баш су супер, онако педерске.

хехе

3. Prijavi se Proviron za turnir.
    EDIT: Đape i ja ortaci na prst u bulju. xexe

4. Pita Dzoni Kurajber Rezervoar Doga : Jel dolazis na VOS u subotu?
    A Dog odgovara : Zivi bili pa videli.

5. Vidi random vukajlijašica Gazimuda u gradu i pokaže mu sise.

6. Pojave se Grok i Covpa u isto vreme na četu i ne popičkaraju se.

7. Чита Риха дефиницију, плусира је и покаје се.

8. Ide Manča ulicom i napadnu ga pederi i on se brani sačmarom XEXEXE kapirate, saČMAROM ahahahahahaha

9. хахахах, добра форка, сијалице. љољ

10. Цела тема је трансфер али сијалица и дбск1389 објаснили.

11. дође елегантно попуњени пацов и објасни каква је ситуација, па оде на чет.

12. Šalim se, boli me kurac.

13. pisa дебели пацов u wc-u u nekom lokalu i ulazi crnac, gleda ga дебели пацов pa mu kaze "niste vi tako obdareni" kaze crnac "pa nisamo..." "a u cemu je fora?", a crnac mu odgovori "znas sta, mi polako ulazimo i polako izlazimo pa zene misle da nam je veci"
    odusevi se tu дебели пацов, i navata ribu da kara, i krene on polako unutra, polako napolje, a riba mu odgovara "daj дебели пацовe, mani me tih crnackih fazona"

14. ponadao sam sa da došo sos,metno neki carski komentar i udario lok.
    razočaran sam

15. Mlada i neiskusna babica prihvati dve bebe da odnese majkama u naručje. Jedno dete padne na glavu. Danas je on bata Gugi.

16. Krstari Manča Vukajlijom i traži moje slike...

17. Vidi pacov kako Dveri biju Azdejkovića. Počne da ga brani jer se Azdejko džentlmenski oblači.

18. Krstari Manča Vukajlijom i traži moje slike...

Nije istina, udario sam bukmark da se nasmejem pred spavanje i za dobro jutro.