Prijava

Sinoć povedem priču o tome kako su moji saznali da pušim, pa je onda krenulo. Naslušao sam se dobrih pričica, pa reko aj da i vas pitam.

Evo, moja ide ovako. Ima od toga već šest godina, dakle imao sam 16. Sjedimo na balkonu ja, majka mi, buraz i očuh, jedemo i u jednom trenutku govori stara nešto u fazonu našla sam ti ćikove ispod tepiha. Jesam glupan, znam, gdje ćeš sakrivati ćikove ispod tepiha, amaterizam. Nebitno. Uglavnom, kažem ja njoj da to nije moje, da je kao drug bio bla bla, ne sjećam se više ni šta sam pričao. Buraz me gleda i govori: Ajde priznaj joj već jednom da pušiš.

Ja priznam. Ništa. Kao da sam od nje zatražio da mi doda salatu ili nešto tako. Znala je, nije budala, ali ono, očekivao sam da me bar malo izgrdi, da mi kaže da to ne valja. A-a. Kasnije mi je rekla da sam trebao ranije da joj kažem, da mi daje pare za cigare jer ovako ispadam žicaroš i levat. Dobra žena.

----

A ovo je drugova priča. Kaže sjedim sa starim u kafani. Pijemo, razgledamo pičke i govori on meni: E, ajde zapali slobodno, meni se pije, a tebi će se za sat vremena pripušiti i tražićeš da idemo kući, da bi ti mogao da zapališ. I šta ću, ja zapalim.

добра тема!
мени је кева нашла у тексас јакни паклу цигара, у унутрашњем џепу. фалабогу, другове цигаре, него их он није имао где јер је меко паковање па ставио код мене, и онда их заборавио. и ја сам мислио да ће да поверује у ту причу, слепац.

а другу кева нашла дуван за мотање поодавно. тад још није био популаран, него му купили неки другари за рођендан, фазон (има томе 7-8 година). и кева му то нађе у фиоци, мислила жена трава, и хтела да баци у шпорет краљ. он јој после објасни да није трава но само дуван, и призна да пуши. који би фазон био да је трава и да је ркнула у шпорет све. зјууууууу.

НИКАД НЕ БИ МАНЧИ ПУШИЛА
МАНЧИ ПУШИЛА
МАНЧИ ПУШИЛА
НИКАД НЕ БИ МАНЧИ ПУШИЛА
МАНЧИ ПУШИЛА
МАНЧИ ПУШИЛА
АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ
НАПРЕД МАНЧО ПЕДЕРЕЕЕЕЕЕЕ
АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕ
НАПРЕД МАНЧО ПЕДЕРЕ
НИКАД НЕ БИ МАНЧИ ПУШИЛА...

Meni je majka dala savet da uvek nosim vlažne maramice sa sobom, ako slučajno nema česme u blizini. Ne valja musav ići.
Od svog nasledstva, taj savet ispadne najkorisniji. Mudra žena, moja majka.
Sad, ozbiljno:
primetili da gubim na težini u srednjoj, a znali su da se nisam bacila u promet, niti sam anoreksična. Sabrali 2 i 2.

Мени кева упала у собу, а ја пушим и шта ћу паника ме увати како је она отворила врата ја цигару мунем под кревет, жена истрчи из собе враћа ми се са пепељаром и каже пуши слободно само немој кућу да ми запалиш, а ја од бламаре у земљу да пропаднем, паметан бацам цигару испод кревета хахаха :Д

Ja došao sa ekskurzije i kašljem i keva mi kaže od čega kašlješ i ja kažem da sam pljugao i ona kaže boli te kurac i od tad mi se grebe za cigare.

DUGUJE MI DESET HILJADA U CIGARAMA, BOLJE DA JOJ NISAM NI REKAO DA PUŠIM UŠTEDEO BIH NE ZNAM KOLIKO KINTE

EDIT: PA DESET HILJADA

Lagano. Mjesec dana dolaziš kući smrdeći na duvan. Mjesec dana lažeš da si se nadimio u kafiću. Na kraju skontaš da niko nije jeban u mozak da ti više vjeruje, i prećutno se složiš sa njihovom konstatacijom da si prodimio.

Манчестере, да ли си сигуран да си добро прочитао назив теме?

Piše "Kako su vaši starci saznali da pušite? Ne, cigare."

Моја кева има фб профил, па ме видела на некој слици са синоћне журке. Смарала ме првих пар минута, после искулирала кад је видела да је не јебем 2%

Помислио сам да ти је промакао овај зарез. Извињавам се.

Кад ми је стари умро имо сам 18 дина. Узмем пљуге и пред старом запалим тај дан, због свега што се дешавало. Иначе пурњам од 7. разреда.

Ja sam počeo da pušim kacam napustijo faKs! Počo do radim i ondak kupjio cigarete marke vajsroj i propušio, došao gajbi i zapalio moji kadar nevera.

Al' fazon je kako su švecu moju izvalili da puši. Pušila ona nekih godinu dana i to varjanta g 16 12 niko nije mogao da je izvali. I došao ja iz Beograda i seli stari, ona i ja pričamo o životu i tako tim sranjima keva nam sipala po rakiju i skuvala kafu i otišla u kujnu kako red nalaže i zapalim ja pljugu, zapali ćale, zapai šveca. I ja kadar nevera, gledam ona puši pred njima, kao okej. Prođe neko vreme izađe ona napolje. Pitam ja ćaleta otkad Dijana puši? Kao lud sam ja nisam znao... I on meni kaže "ma ne puši šta to pričaš?" i ja mu kobjasnim da imaju 3 pikavca u piksli. I on ne i ne ti si lud ti si ovak ti si onakav napustio si fakultet znaš koliko je mene to koštalo, dobio si dete ko će to da rani ovakav si onakav si i popičkam se ja s ćaletom. I ulazi Dića brat moj stala ko Džon Vejn uzima pljugu pali i ćale zino. I ja kao HA kako si glup maćori reko sam ti! I on počne mene da ubeđuje da ona ne puši nego da je čula da se svađamo pa kao brani mene pa zapalila. Ja popizdeo. I nju nisu izvalili da pljuga tek još pola godine...

Video me nastavnik kako pušm ispred školskog wc-a i reko ćaletu. Inače zajebo sam pušenje u drugom gimnazije.

Sjedi moj stric sa svojom najmlađom ćerkom, pričaju besmislice i nasjeca on nju pitanjem
-Da li Dragana puši?
-Ne znam tata, nikako je nisam vidjela.
-Nemoj me lagati.
-Ne lažem te, ozbiljna sam.

Dadne on njoj mito, i pita je opet, kad ona carica odgovara
-Puši tata, ali samo utorkom.

Деки, маћоре, ти имаш нека шизофрена цијепања у глави.

riho prošo ban brzo? :)

Provalio me ćale kacam imao 18 godina, primećivao je da mu iz fioke fali po paklica cigara iz šteke, al je ćutao. A tada je purnjao žuti Vikend meko pakovanje, a kad sam sa 19 otišao u vojsku ispred kasarne se mi pozdravljamo i on meni iz kola vadi dva šteka malbora, uvek sam potajno znao da je odavno provalio da purnjam al me nikad nije smarao.
Tu je jedino ispao čovek u mom životu.
Kevi sam rekao da pušim kad sam došao kući sa polaganja zakletve, malo je kenjala pa je zapalila sa mnom, mislio sam da će biti gore.

Деки, маћоре, ти имаш нека шизофрена цијепања у глави.

Now, get going. Before I change my mind. Or my mind changes me.