Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja bi voleo da budem ker, ali ne ovaj graCki sto ga kupaju, setaju i oblace. Nego seoski. D'imam svoju avliju da gospodarim u njoj. Ponekad kad se otvori kapija da gazda izadje ja istrcim za njim, pa lajem na kola i traktore. Zajebancija ceo zivot.
Седплас! Воло бих да видим како је кад си ружан
bre, ovo ti i nije tako loše :)... mada i dalje mislim da je nilski konj zakon...
Bio bih diktator. Apsolutistički bih vladao Srbijom.
Nije loše ni biti koala, hasaš eukaliptus i spavaš, boli te piša.
Budeš matematička jednačina, boli te uvo.
Panda. Debeo si a opet nisi , jedeš bambus, spavaš , zaštićen si i svi te vole.
Столар. Не знам зашто.
J E L E N kapitalac, s najvećim rogovima na svetu, strvina neka od pola tone, naiveći baja u rezervatu nekom, skroz zaštićena vrsta,alfa mejl.
Ја бих волео да будем богат у следећем животу, онако прљаво јебено богат. Пишај по сиротињи богат.
Amerikanac. Samo zbog toga da mogu da odem na neki od njihovih koledža i da igram košarku za neki tim u NCAA. Znam da mogu i bez toga da sam amer da idem na koledž ali ovako je ono baš pravo. Jebeno me interesuje kako je tamo.
Tamo imaju divne ploče i kasete.