Prijava

kontam da ti vidro gajis neko tele od psa,jebi ga bosna,ovo-ono.jos se preseli u futog i bice ti banja :D

ne daju mi ;(
da se ja pitam, držala bih haskija, samojeda, vučjaka i šarplaninca
al ovako u stanu..šipak.

JEDNOG DANA..
!

ja ti kazem da se preselis u futog.tamo ako nemas velikog seldzuka,smatraju te pederom.u futogu je idealno ziveti ako se slazes sa rajom.tamo svi isto misle.baja,seselj,bosna.pola se preziva majkic,a druga polovina kao ja.

MARKO, ZAŠTO ME PROGANJAŠ?!

a druga polovina kao ja.

druga polovina se preziva Čvor? :D

druga polovina se preziva Čvor? :D

hehe,pa tako nesto.jedno od onih prezimena u kojoj dolazi do bosanske glasovne promene.produzeno N,nepostojece I slanna,planna i slicno ;)

mi to zovemo redukcija.
:D

To neka nova glasovna promena? :)

ma, u ruskom jeziku se u riječi svi vokali sem akcentovanog redukuju, što podosta liči na ovaj bosanski način izgovora, pa smo to pokupili od jedne profesorice (čije ime ne smijem spomenuti ovdje), koja nas je stalno kritikovala zbog "redukcije" :D
zlo :D

to je najstarija glasovna promena :D bosna stajl.
-jeba ga ti branja,kako pit pivu,a nema one slanne s'planne.

Kako mi se čini najbolji izbor bi bio šarplaninac. Što se prostora tiče, živim na selu i imao bi dovoljno mesta u dvorištu. Vreme koje bi mogao da ovdvojim za njega jesu neka 4 sata možda i više.

Ne znam šta preferiraš, ali ja sam imao nemačkog ovčara, uspavali ga pre par godina veterinari. Dobra rasa, poslušni, privrženi, a i ne treba toliko vremena za njih, šetnja, eventualno ga pustiš da se istrči.
Ne volim ove moderne džukce, pitove, staforde i te kurce zbog ložača koji kupuju to pa se kurče po gradu kao da vode tigra. Sve u svemu, argentinsku dogu planiram da kupim već duže vreme, iako ne planiram da kupujem zbog kurčenja i nadmetanja ko ima jačeg i krvoločnijeg, jednostavno mi se mnogo sviđa.
http://longlivepuppies.com/PicturesDogs/DOGO_ARGENTINO2.jpeg

Ništa rasno ne uzimaj, odaberi kakvog mješanca, oni su najbolji, vjeruj.

Dobro kaže Šalabajzer. Moj matori ima već dugo Nemačke ovčare. Prošli umro od srčke, ovaj sad sav nešto kilav, a hrani se bolje od mene. Jeste lep, velik, pametan, negovan, al ova moja mešanka je zakon. Jede šta ima, i kad ima, pametna samo što ne progovori, zdrava ko dren, a samo sam je jednom očistio od glista. I voli me ko boga...

Ovakvog da uzmeš, samo ćeš morati da iznajmiš hipodrom u Ljubičevu za šetnje.

http://i.imgur.com/X9Bqyc3.jpg