U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Тако бих ја погазио ове професионалне мудросере.
Извадичу вам гркљане.
Nemojte da ja trazim ip adresu.
Iako je samobanovanje veoma delotvorno, samospaljivanje je delotvornije. Vratite ime temi da s' igraju deca
Jednom profesionalni internet huligan, uvek glu... hul... ovaj... nešto tako, idio... ma ne znam... agres... tup.... u svakom slučaju, možda ja i nisam u pravu.
Valdemare ti si najveci smarac koga ja poznajem u virtuelnom svetu. Ti si brate naporan kao proliv. Ni 1 tvoj post nije zanimljiv .
Rasni, to je posledica udruženih faktora mladosti, gluposti i neobrazovanosti tvog naloga. Nije do mene, majke mi.
A u suštini, mnogo mi idu na kurac i mudroseri koji se ponose time što od škole imaju uličnu školu života. I hrane par deca. To ima i svaki ganci, pa ne smatra sebe kvalitetnim.
Znaci tvoja teorija je obrazovani doktore nauka Valdemare da ako si dosadan i glup to zavisi od drugih. Moje misljenje je da te neko tukao sajlom od auta po glavi pa si danas takav.
Rasni, tukao me. Ali nisam ponosan. Stidim se. I to je tužna priča. I danas uživam u batinama. Ali to nisam birao, već mi se to nametnulo kao trauma iz detinjstva. Zašto mi kopaš po prošlosti?
Ja vecu kolicinu gluposti nisam dosta dugo procitao. A odakle ti znas da smo svi neobrazovani?
Ma ti si trol koji sere po vukajliji kako je obrazovan a u stvarnom zivotu je automehanicar.
Ok, neobrazovan sam, pišem gluposti :) Inače ne bih bio na temi koja se zove "Tema za internet huligane, sajber kuronje". Povlačim se. Pročitaću par prepričanih lektira, ublažiću svoju glupost.
E ja nisam peder. Shvatio sam tvoje namere sa tim smajlicem.
rasni nije on automehaničar nego limar. vlade limar
Hahhaha, shvatio si. Tačkice idu na bradavice, i one vibriraju. Zagrada ide do stimulacije prostate, i otkida. Nemaš pojma kakvo zadovoljstvo to može da izazove. Najbolje što to može da ti priušti i žena, samo joj daj dve tačkice i jednu zagradu, ne moraš da budeš gej.
Haha, ovo postove je šou čitati jebovascvrčak
Ако си на мене мислио ја немам само уличну школу живота, имам факултетску диплому јебига али је не бих истицао у први план јер то сматрам небитним. Разметање образвањем широм интернета остављам вама које нико не слуша у рил лајфу, ја сам овде да се опустим и спрдам а ова тема је куљ за то јер није било вас који тражите суштину живота у белом квадрату.
da jebote vlade, koliko treba da budeš jadan da bi se kurčio preko neta kako si obrazovan? i ja deljem na fakultetu pa to ne znači da ne smem da se proseravam po forumu.
J E B O T E
S L O Ž I O
SA M
S E
S
R A S N I M
Neko je skroman što se tiče svojih doživljaja u ril lajfu, opet neko drugi je skroman što se tiče svoje obrazovanosti. Sto ljudi, sto ćudi.
ti nisi nijedno od ta dva - zapravo si jedini na ovoj temi koji ne ispunjava nijedan od ta dva uslova lololo