Tema za navijačka prepucavanja

1. a pritom si limar. gimme a break

2. А неко тражи потврду своје образованости од људи које не познаје.

3. da jebote vlade, koliko treba da budeš jadan da bi se kurčio preko neta kako si obrazovan? i ja deljem na fakultetu pa to ne znači da ne smem da se proseravam po forumu.

Gde sam istakao svoju obrazovanost? Pričao sam o tuđoj neobrazovanosti. I to duplog naloga. Alo.

4. MAGICNO MAGICNO ZEMUN IGRA BAS MAGICNO

5. A u suštini, mnogo mi idu na kurac i mudroseri koji se ponose time što od škole imaju uličnu školu života.

tu si istakao.

ovde smo svi mudroseri - a tebi idu na kurac mudroseri koji imaju uličnu školu života. što dalje implicira da ti imaš neke visoke škole, jer jelte ne možeš sam sebi ići na kurac?

6. ASAM TI GA ŠUKNO XEXE

7. РАСНИ ПОЛИВАЈ ГА СПЕРМОМ, НЕ БРИНИ ШТО ЈЕ У БЛАТУ

8. i ovde nema duplih naloga, svi smo original a ne losxa kopija

9. МОЈА СИ ЛОСХА КОПИЈА ВИНО ШТО СЛАТКО ОПИЈА АЛ НОЋАС ПОПИЋУ ТЕ МАЛАААА

10. ovde smo svi mudroseri - a tebi idu na kurac mudroseri koji imaju uličnu školu života. što dalje implicira da ti imaš neke visoke škole, jer jelte ne možeš sam sebi ići na kurac?

Ja imam neke tamo zvanične škole, ali na profilu mi ne stoji. Imam i ulične škole, ne stoji mi ni to na profilu. Ne stoji mi ni godina rođenja u niku. I da, idu mi na kurac mudroseri koji svoje životno iskustvo proglašavaju "životnom školom" kao nečim apsolutno mudrim. Ta škola je mnogo dobra, ali ako mašeš njom kao olimpijskom bakljom u nedostatku nečega drugog, verovatno i nisi imao dobre ocene u toj školi.

11. a šta nas ovde tačno definiše kao ulične školarce?

12. to jest diplomce, završili smo kao tu školu

13. drugim rečima - OSTAVI SVOJE FRUSTRACIJE ZA VIDRINU TEMU DECXKO!

14. i ako može samo brat rasni da kaže koje je tačno rase, mi ovde neko klađenje počeli, pa ono...

15. у све ја могу да поверујем, ал да ми је неко рекао да ће владе лимар да се расправља са расним на оваквој теми, е то никад не бих веровао

16. šta e
    oćte se tuuuć?

17. иначе расни вам се свима исвршаво по лобањама, онако докторски

прскај расни србиа је уз тебе

18. sjebala mu se lemilica pa je nervozan lololo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.