Tema za navijačka prepucavanja

1. BRUS VEJN JE BETMEN!!!

2. drugim rečima - OSTAVI SVOJE FRUSTRACIJE ZA VIDRINU TEMU DECXKO!

A na kojim sve temama smem da učestvujem?

3. Ne stoji mi ni godina rođenja u niku.

Е то је већ необорив аргумент за нечије образовање.

Хоћеш да ти кажемо да си образован па да издркаш и одјебеш?

4. smeš đe oćeš, samo pazse, kažem ti za tvoje dobro lololo

5. нова навијачка група ЛИМАРИ ВУКАЈЛИЈА, хардкор фанови обилића

6. limari navijaju za želju :D

7. хаха може
    железничар из лајковца таман

8. može i iz smedereva, ovde kod nas samo cigani igraju lololo

9. Владе Лимар води навијање, шипка стајл.
    http://www.yesmagazine.org/AaronSwarts.jpg/image

10. Dvajt

у све ја могу да поверујем, ал да ми је неко рекао да ће владе лимар да се расправља са расним на оваквој теми, е то никад не бих веровао

+1

ЈА САМ ОТВОРИО ОВУ ТЕМУ, ЈА ЈЕБЕМ ЈЕБАЛИЦОМ ЗА ПИЧКУ У ПИЧКУ!

11. Pseto88, ako baš hoćeš, stvar je lična, jer ne proganjam ja tebe komentarima kako sereš, nego ti mene.. I nije stvar u obrazovanju. Možda ti misliš da je ova tvoja samoprezentacija ok, ali evo, pogledaj kako zvuči ovde:

Volim u tvojim definicijama taj lajtmotiv džigerice, ulične škole života, zdrave sirovosti +++ E, tako sam i ja nekad pis'o pa ovi svilenjaci na sav glas kmečali kako sam sirov i neotesan, k'o sad tebi. E, prošlosti lepa, gledam sad tebe, a muška suza, ona najteža, mi oko rosi, gledam pa kroz maglu k'o da vidim sebe onomad, mlad, lep (dobro upitno je al' de tako je dobro za fabulu), poletan, ne da pišem definicije nego gargijam, očekujem PVT-ove od Vukajlijašica, a njih nema, jebiga, vole ove picane.... Ej, živote, ej sudbino... Razgalio sam se... :(

Ne ulivaš poštovanje, dečko. Zvučiš nekako jadno prosečno. Kada bih ja stavljao hvalospeve sebi od strane drugih, izgledalo bi zanimljivije. Pozdrav, odjeb.

12. ЛЕМИМО, ШИБАМО, ПО ФОРУМИМА КУРВЕ ЈЕБЕМО
    НЕК СЕ ВИДИ, НЕК СЕ ЗНА
    ТО СУ ЛИМАРИ ВУКАЈЛИЈААА А А

ОО ЛЕ ОО ЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

13. Valdemare, šta sam ti ja kriv, turim neku totalnu sprdnju u komentar i posle to neko drugi iskoristi protiv nekog drugog, ništa više nije kao nekad. :( Vald otkad postao huligan ne gleda gde bije lolo

14. Ја сам то ставио због "гаргијања" дечкоњо и тадашње промоције гаргије...

Знао сам да је ствар лична иако немам докторат...

15. А да те прогањам-напасеш се муда...постујем на 5 тема од којих су 4 спортске.

16. Lukse ti si jedna bosasnska seljačina koja ne zna ništa o sportu a ovde širi muda po huliganskoj temi,
    takvi štreberi ko ti sisice su ukrstili prednje ligamente Draganu!!!!

17. ив ане, педеру глодарски, осушићу ти веш сушилицом за веш

18. A jesam ja budala... Izvinite, ako možete, braćo, eto, ozbiljno. Malo se gubim na sajtu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.