Tema za navijačka prepucavanja

1. Сисе су и једни и други ОПААААА

2. JA SAM U ZABRANJENIM
    KONTRA LUDILO
    MI SMO ZABRANJENI SVI TO DOBRO ZNATE
    VOLIMO PARTIZAN NE PRIMAMO PLATE
    PUN GAS

3. Ja sam verni navijač Zvezde ali moram da priznam da nam je Partizan naneo veliki kompleks što se tiče košarke. Sad kad smo osvojili kup, kao da nam je kamen sa srca pao. Šta bi bilo da ne osvajamo nijedan trofej tokom godine? Nerviraju me navijači koji jedu govna i prave se su zaboravili ovih 12 godina. Ja nisam takav. Svaka čast Partizanu.

4. ovde oni grobari koji budu ocerani na par dana mogu da naprave grupu banovani i hejtuju se sa onima koji mogu da kake ovde svaki dan.grupa 6mbps protiv banovanih.

5. gde vam je obraz da nas to pitate?

6. I nemojte da pevate: "Ajmo ajde svi u napad". Ne budite seljaci kod kojih se odmah provali da su prvi put dosli na kosarku, posto u kosarci svakako svi idu u napad.

7. Vi imate nesto skorije. Recimo Jojicev gol ili Bertinu trojku. Nikad nisam video da se tako ugasi za sekund tolika kolicina ljudi.
    ^~^~^~^~~~~____________

8. јел' нашо неко оног питбула?
    Изгубио се чојк на дербију и никако да га нађу :)

9. jebi dinamo!

(unutarserbske tradiconalne zajebancije rešićemo na izborima. svi za vojvodu!)

10. Неко реко Петах Тиква?

11. Неко реко Нк Кроација илити динамоооооозагреб?

12. Najbolje je ispasti u prvom kolu svih mogućih takmičenja i tako izbeći eventualne poraze koji mogu nastati u poštenoj borbi.

jebeš kup i vašu strategiju u njemu, aj pričamo o ozbiljnim stvarima
    A VI KAKO TE

13. zašto kažeš rimski a želiš ga?

14. pa kaže
    imaš mnogo manje osvojenih titulaaaaaaa
    međusobne utakmice strašna razlika
    osvajanje evro kupa za tebe je saaan
    ti si samo mali partizaaaaaaan

15. pakle - ciganske te kurčine dotakle
    OPAAAAAA

16. Пакле, ош да нам поиздодирујеш мусави курац?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.