Vi imate nesto skorije. Recimo Jojicev gol ili Bertinu trojku. Nikad nisam video da se tako ugasi za sekund tolika kolicina ljudi.
^~^~^~^~~~~____________
Rasni ne mogu ja da pričam o prošlosti. Mi smo aktuelni šampioni i u fudbalu i u košarci. Dakle ovog trenutka. Ti si verovatno išao u osnovnu poslednji put kad ste vi bili šampioni u košarci.
E ajmo 1 opkladu.
Ako mi osvojima ABA ligu ti nosis grb zvezde 10 dana na avataru. A ako vi osvojite ja nosim 10 dana.
Tako moze i za JSL.
Jel smes ili si se usrao?
Danas 2014 godine stvari ovako stoje:
1. Osvojili smo kup u vaterpolu.
2. Osvojili smo kup koraca
3. Osvojicemo sve u vaterpolu
4. Osvojicemo ABA ligu
5. Osvojicemo JSL
6. Oduzece vam JNA
Певате бојама усташе Туђмана
Немате срца ни образа, багра сте југословенска.
Стадион јна, права рупетина,
право сте ругло и срамота, Црвено-Белога града!
Понос сте Шиптара,идоли Балија,
волите Омера, Дуљаја, Јсуфлија и Вокрија!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^~^~^~^~~~~____________
Podsetnik za Džonija.
https://www.youtube.com/watch?v=qdu7ik-3Fl4
Нисмо заборавили. Зато ћемо вам дати да неке битније утакмице играте на Маракани кад вама војска узме стадион.
Ал си га усро лоло
Опсуј судијама матер и до десет пута али гепекуј само једног и никада нећеш бити упамћен као псовач судија него као дебели физички радник.
Народна изрека
Ne znam ko je taj debeli uopste. Dule je sad ko maneken.
Nego kod koga vam je grb?
Da ga niste dali onom sa historija u zalagaonicu za 50 dolara. Posto volite histori.
Djoni jesi ti glup lik. Kazes da mi volimo histori a ti pricas o necemu pre 15 godina. Pogledaj ovu sezonu. Borite se za 8 mesto lololo
Rasni ne mogu ja da pričam o prošlosti. Mi smo aktuelni šampioni i u fudbalu i u košarci. Dakle ovog trenutka. Ti si verovatno išao u osnovnu poslednji put kad ste vi bili šampioni u košarci.
Al necete vise da budete prvaci ni u fudbalu ni u kosarci lololo
"Još jedna pobeda i titula" pesma koja je imala smisla 1998. Ponoviću 1998. AHAHAHAHAHAHA
E ajmo 1 opkladu.
Ako mi osvojima ABA ligu ti nosis grb zvezde 10 dana na avataru. A ako vi osvojite ja nosim 10 dana.
Tako moze i za JSL.
Jel smes ili si se usrao?
"Moto navijača sa seoske strane brda još od 1998."
http://sport.blic.rs/crvena-zvezda/vesti/234779/Zvezdinih-15-godina-bez-titule-Nisu-pomogli-ni-Divac-Radmanovic-Gurovic
Boli nas kurac sta je bilo pre 15 godina. To je sto bi vi rekli ,,daleka proslost,,
Danas 2014 godine stvari ovako stoje:
1. Osvojili smo kup u vaterpolu.
2. Osvojili smo kup koraca
3. Osvojicemo sve u vaterpolu
4. Osvojicemo ABA ligu
5. Osvojicemo JSL
6. Oduzece vam JNA
Lažovčine Sever. Jeftini iskompleksirani propagandisti.
A ko smo mi lazovi sta ste onda vi?
Moze i za JSL jer ABA ligu svakako necete osvojiti.
Znaci ako zvezda osvoji JSL ti nosis grb zvezde na avataru , a ako partizan osvoji ja stavljam grb na avatar!