Tema za navijačka prepucavanja

1. Danas 2014 godine stvari ovako stoje:

"Gospodo... Gladni smo titule, gladni smo uspeha, i gladni smo iskrenosti prema nama!"

cemo

"Nama bride obrazi, mi smo ti koji ne idemo na spavanje veseli."

cemo

"Zašto nas svakoga dana stavljate na stub srama, da se sramimo pred decom koja nas pitaju kada će titula jer, recimo, moji sinovi je još nisu zapamtili."

cemo

"Sramimo se od komšija, prijatelja, savijamo glave na pitanje šta se ovo dešava u Crvenoj zvezdi..."

cemo

"i kako nas, da izvinete, zapišava ko god stigne!!!"

cemo

2. Zanimljvosti
    U vreme poslednje Zvezdine titule u košarci (1998.) nisu postojali Fejsbuk (2004.), Jutjub (2005.) i Tviter (2006.).

Nije postojao ni digitron u to vreme maltene ahahahaha

3. Prvi digitron je bio izmisljen i pre vaseg osnivanja u Zagrebu. Nemojte da svoje neznanje i zatucanost velicate.

4. Al da partizana bude malim slovima.

5. Ti stavi x jer ne znas da se potpises.

6. Znam. Otekao mi kurac od jebanja grobara.

7. Danas 2014 godine stvari ovako stoje:

"Gospodo... Gladni smo titule, gladni smo uspeha, i gladni smo iskrenosti prema nama!"

cemo

"Nama bride obrazi, mi smo ti koji ne idemo na spavanje veseli."

cemo

"Zašto nas svakoga dana stavljate na stub srama, da se sramimo pred decom koja nas pitaju kada će titula jer, recimo, moji sinovi je još nisu zapamtili."

cemo

"Sramimo se od komšija, prijatelja, savijamo glave na pitanje šta se ovo dešava u Crvenoj zvezdi..."

cemo

"i kako nas, da izvinete, zapišava ko god stigne!!!"

cemo

8. Ocigledno je da nikada nisi bio na utakmici cim mislis da se transparenti prave od papira. A mozda vi grobari pravite transparente od papira. Ne isplati vam se da pravite na necemu kvalitetnijem jer vam mi sve oduzmemo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.