Tema za navijačka prepucavanja

1. SISAJTE KITE BLIZANCI!!!

2. OOO DABEEE DOJIMOTE MII GROBARIIII

3. http://vukajlija.com/forum/teme/53665-tema-za-navijacka-prepucavanja?strana=110#post_2691693

Grobari su postavili standarde navijanja u bivšoj jugi. Gazde Beograda i apsolutna mobilizacija narodne milicije u kojem kod gradu bi se pojavili.

4. Vi tih godina niste ni imali organizovanu navijačku grupu.

5. Pakle mozes mu se i ti pridruziti.

6. "Sramimo se od komšija, prijatelja, savijamo glave na pitanje šta se ovo dešava u Crvenoj zvezdi..."

7. Dap, to su oni. Štakori koji bi Pola Pota, Idi Amina i Hitlera zajedno viršipovali kad bi se vratili iz mrtvih i uzeli im titulu.

8. Umesto pehara
    u rukama ce biti nasa kurcina.

9. Jao Djoni nasao si 1 tekst. BLAVOOOO

10. "Blagajne stadiona Partizana "plaču" za navijačima koji doduše polako pristižu. Letimičnim pogledom na šalter bio je dovoljan da shvatimo da karata za sve tribine ima u velikim količinama."

11. Jeste li to vi grobari poceli da navijate za Lacio , pa ste sad dobili zadatak da pljujete po Romi? lololo

12. Za samo 2 kluba za samo 2 grada samo za LACIO i partizan.

13. partizan se ne pise velikim pocetnim slovom.

14. A i Djoni zna : JOS JEDNA POBEDA I TITULA...

15. Nego, reci ti meni od kada si poceo da navijas za Lacio.

16. Ja sam Rasim navija za Želju

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.