Tema za navijačka prepucavanja

1. SISAJTE KITE BLIZANCI!!!

2. OOO DABEEE DOJIMOTE MII GROBARIIII

3. http://vukajlija.com/forum/teme/53665-tema-za-navijacka-prepucavanja?strana=110#post_2691693

Grobari su postavili standarde navijanja u bivšoj jugi. Gazde Beograda i apsolutna mobilizacija narodne milicije u kojem kod gradu bi se pojavili.

4. Vi tih godina niste ni imali organizovanu navijačku grupu.

5. Pakle mozes mu se i ti pridruziti.

6. "Sramimo se od komšija, prijatelja, savijamo glave na pitanje šta se ovo dešava u Crvenoj zvezdi..."

7. Dap, to su oni. Štakori koji bi Pola Pota, Idi Amina i Hitlera zajedno viršipovali kad bi se vratili iz mrtvih i uzeli im titulu.

8. Umesto pehara
    u rukama ce biti nasa kurcina.

9. Jao Djoni nasao si 1 tekst. BLAVOOOO

10. "Blagajne stadiona Partizana "plaču" za navijačima koji doduše polako pristižu. Letimičnim pogledom na šalter bio je dovoljan da shvatimo da karata za sve tribine ima u velikim količinama."

11. Jeste li to vi grobari poceli da navijate za Lacio , pa ste sad dobili zadatak da pljujete po Romi? lololo

12. Za samo 2 kluba za samo 2 grada samo za LACIO i partizan.

13. partizan se ne pise velikim pocetnim slovom.

14. A i Djoni zna : JOS JEDNA POBEDA I TITULA...

15. Nego, reci ti meni od kada si poceo da navijas za Lacio.

16. Ja sam Rasim navija za Želju

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.