Need for speed World - ONLINE

1. Игрица која је објављена 2010 године и како ЕА наводи бесплатна за играње. Игрица јесте бесплатна, али донекле. У почетку, док је још била бета верзија, све је то било компликовано и замршено, међутим сада игрицу можете бесплатно скинути и играти је. Да бисте је скинули не треба вам торент, пирате бај и сл. Игра се скида са њиховог званичног сајта. Оно што је карактеристично за овај Need for speed је то да се игра искључиво онлајн. У игри можете куповати аутомобиле(али не све, већ само неколицину, а ове остале купујете за прави новац), наравно буџити их(стављати делове и скилове), мењати боју додавати виниле, спојлере, мењати фелне, стављати неонке, бојити стакла, итд. Што се тиче графике, она је одлична, игра није пуста и у сваком тренутку има на хиљаде и хиљаде играча. Једини проблем јесу читери. Највиши ниво у игрици јесте 60. али има да се помучите док га не стигнете(мени је требало 9 месеци нормалног играња). Волео бих да чујем ваше утиске, да ли бисте желели да почнете да играте или већ играте? И ево једна информација, у игрици има неколико стотина Срба. Неколико нас је направило клан(постоје 4 Српска клана). Конкретно ја сам у овом.

2. Већ смо покушавали да се организујемо и ништа.

3. Није ваљда да вукајлијаше не воле игрице :-) За њих никад не можеш бити превише стар...

4. Prvi put kad sam pokrenuo je radilo, drugi put je izbacilo ovo:
    http://i.imgur.com/7lNZSwr.jpg

Da li je stvarno do servera ili je do mene nešto?

5. До сервера је.

6. Hvala, sad videh i poruku na njihovom sajtu.

7. Da li je stvarno do servera ili je do mene nešto?

До сервера је, ако си улазио у игру у периоду од 23:00 до 04:00, јер су убацивали печ.
    Могли би сви да поставе по једну слику најбољег аутомобила из њихове гараже :-)

8. ma jebem ti žabu glupu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.