Prijava

у праву је бар 90 посто. шта неки банша или курвица са гигатрејд мега блејом треа сутра да ми шефује дете јој бре јебем и старлете курчеве и остале сподобе и измишљотине менаџери скоројевићи босанчуге и црногорчине у икс шестицама што држе кафиће, у праву је од професора креће, од школе и породице професор треа да ти буде други отац. хиљаде манекена певача надри и квази занимања гомила џабалебароша и нерадника који су се некако учантрали у друштво и живе боље од нормалних људи. синги динги сеге меге консалтинзи наказе које не знају да сабирају раде по фирмама. осим тога говори и о препороду морала враћања неких норми а не да зилион малих курвица поставља слике у гаћама на фејсбуке и пуши курце у вецеима, погле бре на шта то све личи еј 50 посто људи гледа фарму гласа даје паре. сигурно да су професори један од фактора у животу младог човека који им могу помоћи да буду бољи људи, и она их је мотивисала, истакла колика је одговорност на њима.

поставићу поново пошто је остало на дну стране а мислим да је ред да се види тим пре што сам очигледно у мањини по мишљењу.

A na koga bi drkali onda? Na Rajnu dok čita Dekonstrukciju postojanja arhetipske fuzije morala i ambisa u liku Antigone?

Кизо, нађеш фино дјевојку па не мораш да размишљаш о томе. :)

очигледно у мањини по мишљењу.

Ја те подржавам, можеш прочитати горе пост.

Valjda sam zato i otišao iz prosvete

Одлично!

Баш као што рече Стивен на овој линкованој теми, невероватно је колико су клинци, поготову у млађим разредима паметни и колико паметних ствари они умеју да кажу и смисле, пре него што их лош наставни кадар уништи, прво у наставку основне школе, а онда и у средњој школи. Убије им вољу за учењем, усавршавањем, никад их не научекако се учи, ни да знају што уче.

Био сам и у сличној ситуацији као Стивен, држао клинце недељу дана у једној основној школи. Шта они све знају (поготову пети и шести разред), то ни ја сам не знам, а поготову професори њихови. Овде свако може да буде професор (гледам и сам мој факс и оне који га завршавају, па се присетим и мојих професора), и зато је то занимање изгубило квалитет. У најразвијенијим земљама света, професор може да буде само најбољи студент, само најквалитетнији људи су наставници, а такве земље воде у свету по квалитету образовања (Примери Финска и Сингапур). То ће вам рећи сваки квалитетам методичар сваког предмета у основним и средњим школама! Дозволили смо маторим дртинама да предају годинама у једној школи, да генерацијама и генерацијама уништавају вољу за учењем и учине да неки предмет мрзе до краја живота. Сад дозвољавамо свима редом да са факултета проналазе послове у школама и настављају ту праксу.

Професорка је у праву, али оно што ме боде у око је то коме она прича то. Неће те њене студенте тај говор ништа променити. Од њих 10 који постану професори, један ће бити добар, а други ће се водити паролом "Колико ме плаћају, добро је да их и чувам децу".

Кад неко некоме каже да му је син/ћерка постао професор, реакције су "Ок супер". Кад каже да му је син/ћерка постао Пиар асистента дизајнера сви су у фазону "Свака част, чуо сам ту много кинте име!"

Ništa žena nije loše rekla. Za nijansu je iskarikirala (nemojte biti bukvalisti), ali sve je korektno.

А то што пиша по занимањима и дипломама која су стечена преко ноћи, не капирам шта вам ту није јасно. Неко горе каже "Багра професорска". Немојте да их поистовећујете, има ту квалитетних просветних радника. Да је сад лоше, јесте. Али не може да се замери некоме што покушава да бар мало помогне да буде боље.

Кизо, нађеш фино дјевојку па не мораш да размишљаш о томе.

AHAHHAHAHA! Jetse, da. A ti ko jebeš?

Ne bacaš ga na neobrazovanu pornićarku?

Кизо, није то тема. Тема је о говору професорке и о томе шта је "негативно" у његовом садржају. Вјерујем да је добром дијелу људи који су у већини претходних постова овај говор окарактерисали глупим, или изразима сличног значења, било мрско да прочитају цијели говор.

Nemoj ti meni tema, nije tema. Nemoj da lažeš narod, reci da ne jebeš i zdrao!

е то митке свакако надахњујуће и инспирација тим студентима да раде свој посао како треба.

Slažem se sa Pekijem, Mitketom u Davidom. Otprilike su sve rekli pa da ne ponavljam.

Кизо, рећи ћи ти само да џентлмени не причају о тим стварима јавно. Кад се упонамо некад, сједнемо и попијемо пиво, можда ти и испричам неку авантуру.

Јуноше не отварајте теме у којима ће Кизо активно да постује.

Кизо, рећи ћи ти само да џентлмени не причају о тим стварима јавно. Кад се упонамо некад, сједнемо и попијемо пиво, можда ти и испричам неку авантуру.

Šta sereš sad opet? To za džentlmenstvo je stari izgovor za nejebicu. I kako, ne priča se o tome, a ovamo kad se nađemo na kavi pričaću? Đe karakter ljudino? Ne jebeš. Niko vdje ne jebe. Ima priča da je Gamby jebo, al od tad ga nema na sajtu. A koliko vidim, ti si još uvijek tu.

pseto88

Slažem se sa Pekijem, Mitketom u Davidom. Otprilike su sve rekli pa da ne ponavljam

A koji kurac se osjećaš pozvanim da kažeš kako nemaš šta da dodaš? Takvi klimoglavci su nas u doveli tu đe smo.

Митке
Кизо, рећи ћи ти само да џентлмени не причају о тим стварима јавно. Кад се упонамо некад, сједнемо и попијемо пиво, можда ти и испричам неку авантуру.

Какав данак неискуству млађахног Космоса.

НЕЈЕБАЊЕ НИЈЕ СРАМОТА
НЕ ЖЕЛИМ ДА МОЈЕ ДЕТЕ ОДРАСТА У ОКРУЖЕЊУ ГДЕ ЋЕ СЕ НЕЈЕБАЊЕ СМАТРАТИ БОЛЕСНИМ
ЈА НЕ ЈЕБЕМ
НЕ ЈЕБИМО ЗАЈЕДНО

ese računa profesor razredne nastave u profesore? ako je taka i taka rstva, JA SAM PROFESOM VI STE GOMNO

Meni ništa sporno ovde. Žena lepo rekla. Puklo joj više, pa eto rekla. Neka se šeruje. Mada ništa neće promeniti.

ese računa profesor razredne nastave u profesore? ako je taka i taka rstva,

Učitelj-Manijak. lolo