Ја Професор ти говно

1. лако је њој било да се запосли кад имала црвени књижицу КПЈ, или црвену СПС, или жуту ДС, или белу СНС, или...
    ШТА МИ СА СПО КЉИЖИЦАМА ДА РАДИМО?!?

2. Da se vi školovani šta pitate, otišli bi i Srbi i Srbija u kurac odavno.

3. VI SA SPO PUŠTAJTE BRADURINE!

4. ШТА МИ СА СПО КЉИЖИЦАМА ДА РАДИМО?!?

SPO drži poštu, javi se Milančetu on će da te rasporedi.

5. Ko je Istok Pavlović koju pičku materinu, ovog Straju sam čitao, vidim neko postuje na prethodnoj temi za Istoka Pavlovića jebem ga u ime

6. VI SA SPO PUŠTAJTE BRADURINE!

бин дер, дан дет. бушан курац

SPO drži poštu, javi se Milančetu on će da te rasporedi.

бин дер, дан дет. бушан курац

7. Napisa onaj na tviteru "Zavodom za zapošljavanje se ori MI SMO PROFESORI"

8. Bože, on štema kupatilo, ja sam profesor..

9. Ko je Istok Pavlović koju pičku materinu

Rođeni brat Zapada Pavlovića.

Poznati bloger, bre. Tvoj argument je invalid

10. Poznati bloger

Znači, nije profesor?

11. Moj komentar na njeno izlaganje:

PUŠI KURAC TETKA!

Ovo je toliko jednostran tekst i tako tipičan za egocentrične ali pičkaste tipove da to nije normalno. Osim što je pohvalila 1% društva oplela je po svim ostalim da to upada u sferu zavidnosti i ludila. Ajd što je totalno potcenila ekonomiste, inžinjere, hemičare, fizičare i matematičare, totalno je jebala kevu ovim normanim zanimanjima od kojih može pošteno da se živi: bravar, mehaničar, varilac, kuvar, pekar, šurač zadnjih papaka...

Opet ponavljam...znam da je školstvo stub jedne nacije i ako uništiš školstvo uništio si naciju, ali dizati jedne na račun pljuvanja skoro svih ostalih je tako podlo i kretenski.

PUŠI KURAC TETKA!

12. Znači, nije profesor?

JBMliga šta je po struci, ali čuo sam za dotičnog, ima ga po Internetima.

glavni, tag se na Vukajliji zatvara palindromom, znači

!AKTET CARUK IŠUP

13. Ona je vecinom u pravu ova zanimanja su najvaznija i guzica ce da ti otpadne dok zavrsis nesto od ovih fakulteta. A ovo samehanicarem je jadno zato sto mehanicar moze iti i moja baba

14. Rođeni brat Zapada Pavlovića.

Tako volim da mi se pobliže objasni

Poznati bloger, bre.

Poznati bloger je i JK, šalim se ne pratim tu blogersku scenu

Tvoj argument je invalid

Ma kakav invalid, folira da izvuče invalidsku penziju, platio ljekarskoj komisiji

15. A ovo samehanicarem je jadno zato sto mehanicar moze iti i moja baba

може курац. сваки занат је злат вредан,ако познајеш радњу. ако си лош занатлија, ко ће да дође да му оправиш авто?

16. Ona je vecinom u pravu ova zanimanja su najvaznija i guzica ce da ti otpadne dok zavrsis nesto od ovih fakulteta. A ovo samehanicarem je jadno zato sto mehanicar moze iti i moja baba

Zagovornik sam funkcionalističkih teorija društva.
    Ipak, staviti srpski ispred mašinstva i elektrotehnike je sprdnja.
    Nije važno šta možeš ili ne možeš biti. Važno dje da kad si to što odabereš budeš najbolji mogući.

17. Nije važno šta možeš ili ne možeš biti. Važno dje da kad si to što odabereš budeš najbolji mogući.

Danas svaka budala može da završi fakultet, ja sam živi dokaz za tu teoriju, ono što nikako ne mogu da naučim je da napravim funkcionalnu stolicu kojoj sve četiri noge istovremeno dodiruju pod. Jebiga, niti sam profesor niti sam stolar...

18. НИСАМ МАИСТОР ДА НАПРАВИМ БУРЕ АЛ САМ МАИСТОР ДА УГУРАМ КУРЕ

19. Polako Miško, uspećeš trudom

20. Brus, napravi sa tri nogara: tri tačke tvore ravan i ima da stoji, da jebe rak raka!1

Zero, PROFESOR.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.