Ја Професор ти говно

1. Pa uporedimo recimo doktora i mehanicara
    Mehanicar 8 osnovna + 3 zanat = 11
    Lekar 8 osnovna + 4 srednja + 6 fakultet = 18
    7 godina ucenja vise i da imas vise para i da mozes bolje da zivis

2. 7 godina ucenja vise i da imas vise para i da mozes bolje da zivis

Tako su i meni rekli, međutim u sistematizaciji radnih mesta Ministarstva prosvete ne postoji VI2 stepen pa mojih 4 godine fakulteta plaćaju koeficijentom za dvogodišnju Višu. Jebiga, samo šest godina traje Bolonja, ne stižu ljudi da promene sistematizaciju...

3. Брус, а који си факс завршио?

4. Bolje se ubijati od ucenja nekoliko godina jer ako ne zavrsis fakultetovde nemas nikakve sanse za posao posto je takvih kao ti gde god hocesa sa faxom ih ima malo manje

5. ПРОЧИТАО САМ САМО УВОДНИ ПОСТ.

ИСТОК ПАВЛОВИЋ И СТРАЈА ХАХАХАХАХАХАХ!

6. koji moron od žene... toliko.

7. Bolje se ubijati od ucenja nekoliko godina jer ako ne zavrsis fakultetovde nemas nikakve sanse za posao posto je takvih kao ti gde god hocesa sa faxom ih ima malo manje

E to je ta baba vama i usadila u mozak.
    Evo, nije čovjek školuvavo i upravo ti o tome govori u vieouau.
    http://www.youtube.com/watch?v=oaI6p8qA87Y

SPOŠTOVANJEM, PUŠITE KURAC PROFESORKA, OVO JE GOVOR!

8. Koe ste vi komunjare. Strašno.
    Radnici, seljaci, poštena inteligencija i ovaj Pavlović što spinuje ko ringišpil.

9. a zašto imamo dve teme na ovu temu?

10. У суштини, ви сте сви толико попиздели зато што није нахвалила малинаре, путаре, рударе, итд? Само не видите да их није ни пљувала. Путар ако не закрпи рупу, јебига, биће лош пут, што је скоро па нормално код нас. А лош професор пропушта прилику да позитивно утиче на стотинак деце годишње, пропушта да им усади мало хуманости, пропушта да их научи правилном размишљању...

НИЈЕ РЕКЛА ДА ЈЕ ПРОФЕСОР БОЉИ ЧОВЕК ОД РУДАРА, ВЕЋ ДА ПРОФЕСОРСКИ ПОСАО ИМА ВЕЋИ ЗНАЧАЈ, ШТО ОПЕТ НЕ ЗНАЧИ ДА НЕ ЦЕНИ РУДАРА ИЛИ ВОЗАЧА КОЈИ ЈЕ У СЕДАМ УЈУТРУ ВОЗИ НА ТАЈ ЈЕБЕНИ ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ. Много сте се увредили.

11. Заборавио сам...

Valdemar
    Ja ću vam samo jedno reći. Na istom tom fakultetu na kojem predaje profesorka Rajna ima jedan predmet koji se zove Metodika nastave. Morali smo naravno da ga slušamo, to je valjda osnovno za nekoga ko hoće da bude profesor jezika. Predavanje je počinjalo u osam, trajalo do deset, a zatim su sledile vežbe, od deset i petnaest do dvanaest. To je bila smrt. Predavanje se sastojalo od diktiranja, pa piši u svesku, ako stigneš, a nije profesor bio preterano milosrdan što se tiče brzine diktiranja, ali u to vreme nisu postojale ove moderne tehnologije, pa ga nismo mogli snimiti i deliti. Vežbe su se sastojale od torture. Čovek je svaku vežbu otvarao rečima: "Hajde sada, recite mi šta vam nije bilo jasno na prethodnom predavanju, da li vas je nešto zainteresovalo, da li imate nekih komentara, hajde, ne stidite se, recite..." Posle dva sata ubistva diktiranjem, on je nas imao obraza to da pita. Naravno, neprijatna tišina. Onda on ide okolo i ponavlja to pitanje (a PROFESOR METODIKE NASTAVE, EEEEEEJ!). Maltene smo vukli najkraću slamku na pauzi ko će da se javi i postavi neko pitanje, bilo koje, samo da nam ne tupi kako smo nezainteresovani i kako ništa od nas nema. I onda, onaj ko je dobio tu dužnost, postavi pitanje, a ovaj se ozari: "Aaaaa, kolega/koleginice, vidi se da me niste pažljivo slušali na predavanju, jer da jeste, onda biste znali da (blablablablablablabla - deset minuta)... Mislim da sam odgovorio na ovo pitanje, ima li neko još neko pitanje?" I užas se tako nastavlja...

Сад је много другачије, морам да кажем. Додуше, најбољи човек на предмету је био асистент који је пре пар месеци преминуо и то је велики губитак, али ипак се променило доста тога кад је у питању Методика. А што се тиче Рајне, то не знам, мени није ништа држала и мислим да неће.

12. Skočimišu, nema potrebe da divljaš po temi, pa nije spominjala tvoj Slouboumir Pi Juniversiti.

13. Јеботе, ово је као кад би нахвалио доктора који те повратио од срчаног удара, а онда дође возач амбулантних кола и нашутира те што си том похвалом њему реко да је пичка.

14. Ja bi profesorima smanjio platu.

15. još niko nije promenio ime u PROFESOR?

16. od vas ktitora mislim lol

17. I jednim i drugim.

18. лако је њој било да се запосли кад имала црвени књижицу КПЈ, или црвену СПС, или жуту ДС, или белу СНС, или...

Bas tako, skoro da ne postoji verovatnoca da je ona svoj posao dobila na strucnost, kvalifikaciju, naucne radove - dobila ga je preko veze. O cemu dalje diskutovati?!
    Govor je TEORETSKI dojmljiv, ali kao sto rece Valdemar, apsolutno nije svejedno KO ga je izgovorio. Tek kad se potvrdi autoritet Rajne, moze da se diskutuje dalje o samom govoru i koliko je apsolutno nebitan u svakom pogledu.

19. Bas tako, skoro da ne postoji verovatnoca da je ona svoj posao dobila na strucnost, kvalifikaciju, naucne radove - dobila ga je preko veze. O cemu dalje diskutovati?!
    Govor je TEORETSKI dojmljiv, ali kao sto rece Valdemar, apsolutno nije svejedno KO ga je izgovorio. Tek kad se potvrdi autoritet Rajne, moze da se diskutuje dalje o samom govoru i koliko je apsolutno nebitan u svakom pogledu.

Kad smo kod radova, evo Google Scholar rezultata. Sasvim solidno. To ste mogli i sami naći bez da lupetate u prazno.

http://scholar.google.com/scholar?hl=en&q=rajna+dragi%C4%87evi%C4%87&btnG=&as_sdt=1%2C5&as_sdtp=

Wiki stranica:
    http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%9B%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%9B

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.