Prijava

Čače, veoma je bitno šta se jede. ;)

Ne seri pederu zelenaški. Samo vi i dalje jedite vaše zdrave trave, a nama pustite dobru hranu.

E, stvarno treba ovo džindžerovsko govedo isprebijati k'o konja!

http://www.vaseljenska.com/wp-content/uploads/2012/09/Petar-Bozovic.jpg

ЂУБРЕ ДЕБЕЛО, ТЕСНА МУ ЈЕ БИЛА ЈУГОСЛАВИЈА, ЗАТО СЕ РАСПАЛА!

Proviron
Zamisli sad neko dete ne zna ništa i vidi toliko debelih, odma' će pomisliti kako je to lepo, pa će se i ono nagojiti. Kapiraš?

Vidi tatko, đembeli lepri!!! :instantno se transformiše u debelu butku mesa jer je većina slučajnih prolaznika debelo:
Fak lodžik. Čovek kako raste razviju svoju svest i neki princip kako treba a kako ne treba da izgleda, neće sigurno biti debeo ako je u detinjstvu video debele ljude na ulici i duboko je traumiran zbog toga.

Nije bitno šta se jede, pola "zdrave hrane" je prevara, bitno je koliko i kako se jede.

I kada se šta jede. Namirnice koje goje ne smeju da se jedu pred spavanje.

jesam ti rek'o da se ne javljaš na temi vuče? nemoj da ponavljam.

E, stvarno treba ovo džindžerovsko govedo isprebijati k'o konja!

Apsolutno ne. To džinžersko govedo piša na internetu po tebi a ti misliš da je kiša, mogu da zamislim kako bi te verbalno uneredio. Ti njega pesnajom u vugla on tebe kurcem kroz ušnu duplju. JEBI ČAČE VISKASE!

Zamisli sad neko dete ne zna ništa i vidi toliko debelih, odma' će pomisliti kako je to lepo, pa će se i ono nagojiti. Kapiraš?

To ono, kao, muško dete vidi pedere kako se ljube van svoja četiri zida, odmah posle u neznanju čim odraste počne da gura pišu u anus svojim drugarima :)

Ja namirnice jedem azbučnim redom. A kupujem samo domaće.

Doduše zaista taj McDonalds i KFC i ostala takva govna treba spaliti.

ma, nije to nikakva filozofija, za doručak jedite šta 'oćete, za ručak ne miješajte proteine i UH, dakle samo jedno od toga, za večeru nešto lagano, proteini, i bez preskakanja obroka. uz blaaagu fizičku aktivnost se lako smrša na taj način, znam po sebi, a stvarno nije komplikovano. to što ljude boli uvo-to je druga stvar.

Doduše zaista taj McDonalds i KFC i ostala takva govna treba spaliti.

+1000
i monsanto takođe

Doduše zaista taj McDonalds i KFC i ostala takva govna treba spaliti.

А зашто? Није да лудујем за њима, ал' не разумем тај безразложни хејт према фаст фуд ланцима. Једино због тога што су зле капиталистичке корпорације, то је валидан разлог... Ал не и довољан!

Baš bezrazložan hejt prema fast fudu. Bolje je da pojedeš jedan KFC obrok, koji se sprema od domaće piletine, nego da uzmeš i kući spremiš tonu nekih govana koja si kupio u Maxiju ili Idei.

Ne jedem u meku i kaefceu samo zato što su preskupi i loše serviraju porcije. A treba ih spaliti da ima samo po jedan i da budu centrisani na jednoj lokaciji. Jer kad se o'cepi Vojvodina ko će juriti po gradu i paliti šurnajest lokala. DIREKCIJA ZA URBANIZAM DURADI NEŠTO!!1

Zato što su zle korporacije, da, nekom je dovoljan razlog. Drugo, priprema hrane je plemenita aktivnost, umetnost, za koju treba odvojiti vreme, ljubav, a ne da bude pripremana industrijski i bez duše, kao recimo neki građevinski elementi ili šta ti ja znam, farbe i lakovi. Polako nestaje individualno, gubi se, svodimo se u kalup, hrana je samo jedan primer, a ima ih milion. U kom trenutku je veselo i slobodno majmunče koje skače sa grane na granu postalo tužni sivi betonski termit?

Bolje je da pojedeš jedan KFC obrok, koji se sprema od domaće piletine, nego da uzmeš i kući spremiš tonu nekih govana koja si kupio u Maxiju ili Idei.

A ti na pijacu, druže :)

А зашто? Није да лудујем за њима, ал' не разумем тај безразложни хејт према фаст фуд ланцима. Једино због тога што су зле капиталистичке корпорације, то је валидан разлог...

http://www.youtube.com/watch?v=DB40kdtBt5I

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201004/7354/virtuelni-svet-omoguc.jpg
provirone, nikad ti ne bih oprostio da nam prodaješ ovu priču... lololol