U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
2-0
Ne verujem kakve gluposti prave u Zvezdinoj odbrani. Ispade Đa Đeđe Kristijano Ronaldo.
Zašto mi igramo toliko loše u Evropi i ispadamo na fore iz školskog dvorišta? Zato što su nam fudbaleri bivši Mardeljovci, pijačari, šaneri i Milijaši. Loooooooool.....
Ima mnogo razloga za to. Stevan je okačio jedan link od nekog lika koji je pričao o tome. Mislim da je basket bio u pitanju, ali prenosi se to i na fudbal. Nekada je mogao da trenira ko hoće, sada to košta.
Zvezda ima jako loš rezultat na poluvremenu, a čini se da je poluvreme spas jer su šokirani golovima. Ovako ako budu igrali drugo poluvreme, mnogo gore mogu da prođu, a ako ne daju gol, šanse za prolazak su minimalne. Moraju da daju. Taj gol sve menja.
http://www.myfacewhen.net/uploads/4250-retard.jpg
Mijailović. Ma lik tu iz Bežanije. Nula. Nije Zvezda u kanalu što je on ispao iz uopšte. Nikakav je. Bio je kao neki talenat, mada gurali ga. Kurac živi od igrača. Bolji od Aksentijevića, ali to nije teško. I ja sam :)
Ubo si poentu propadanja srpkog fudbala i sporta uopšte.
Ма не само што кошта, него тебра ти не можеш да идеш у школу и да тренираш, а ко ће да ти гарантује да ћеш да добијеш уговор поред маминих и татиних шћеповића? И шта си онда урадио који курац, посрао се себи у живот.
Naravno da menja, ako mi ne prođe tiket da žlezda gurne komad, neću moći na klabing u Novi Sad, gari. .
E sad samo da ne prime i dobar rezultat.
Tako bre, pritisneš ih malo, izgube loptu i daš gol. Nij fudbal atomska fizika, nego jednostavna igra. A ovi su počeli da belej po terenu, kao 2-0 laganini. Kao naš mentalitet da imaju.
Penal je čist kao suza.
Ваистину чист, навикоше близанци да могу да крљају и ломе у Толетовој лиги, па им чудно кад играју месарски фудбал у Европи и притом добијају картоне и пенале.
Meni je nejasno da se komentator toliko šokirao, ne znam da li je mogao čistiji penal da bude. Ono svi elementi za penal ispunjeni potpuno.
Која смо ми трећа европска лига, јебем ти фудбал.
Meni ovaj komentator ide na kurac. Do jaja je loš. Gori je od srpskog fudbala. Treba mu dati otkaz. Čovek je kreten.
Наравно да се шокирао кад је јебени ретард. Боље Гонзо да је преносио.
http://www.livestream365.com/sr/vojvodina-bursaspor
Ево линк за Вошу, требало би да буде турски пренос на њему.
Gonzo je lejbld d nekst Milojko Pantić. Bard bre :)