Srbski klubovi u Jevropi - Fudbal

1. Ево линк за Вошу, требало би да буде турски пренос на њему.

Ja ću gledati na RTV-u.

2. Meni je nejasno da se komentator toliko šokirao, ne znam da li je mogao čistiji penal da bude.

Baš sad krenuo da napišem ovo. Smara jbt.

3. Smara jbt.

Užasno smara. Kako se zove ovaj? Ja ne pratim te komentatore i nemam pojma koji je koji.

4. Nešto na M valjda, bem li ga. Taj je težak debil.

5. Stvarno je retard. Oćemo Gonza za komentatora :)

6. černomorci došli u interovim dresovima, pa se cigani usrali

7. au, ako nasi klubovi ovako nastave, sledece godine ima igramo 0. krug kvalifikacija, gde samo nasi timovi igraju i jedan ide posle na neke amatere kao lak protivnik.

8. Zvezda je loše prošla. Dala je gol i to se možda pokaže kao dobra stvar, ali da postigne dva, a ne primi ni jedan, teško vidim to.

Nisu bili toliko lošiji, ali daleko je ovo čak i od solidne partije. Černomorec nije nešto i ovo što ovaj bolesnik od komentatora priča, da su oni kao sastavljeni da osvoje LE je budalaština. Šta znam, rani gol i na buku možda, ali Zvezda ima daleko lošije od Partizana za prolaz. Naivni golovi, glup, ali čist penal i kriminalni štoperski tandem su koštali Zvezdu rezultata. Loše.

9. au, nasi klubovi ovako nastave, sledece godine ima igramo 0. krug kvalifikacija, gde samo nasi timovi igraju i jedan ide posle na neke amatere kao lak protivnik

Da. Fudbal nam je gotovo mrtav i jedino privatizacija može da ga spase. Zvezda je bila jako loša i primila tri gola od prosečne Ukrajinske ekipe.

10. Мијаљевић

Samo ti ime kaže da je balvan pogodan komentarisanju balvanskog tima. Jebote, koji stovarište drva od prenosa. Dajte neku motorku da posečem gomna...

11. I ako nečemu valjaju ovi prenosi, onda za probavu. Odo' da bacim jednu repliku, dobih inspiraciju.

12. Gledam Bursin tim sada. Ima dosta ozbiljnih igrača, ali Voša ovo što vidim za sada, igra odlično.

13. Da. Fudbal nam je gotovo mrtav i jedino privatizacija može da ga spase. Zvezda je bila jako loša i primila tri gola od prosečne Ukrajinske ekipe.

na zalost da. ocigledno je, gledajuci mladje reprezentacije, da postoji potencijal, ali kad se dodje so seniorskog fudbala odesveukurac

14. Samopuzdanje, fizička sprema i disciplina su na nuli. Čini mi se da ne manjka tehnike, nego mozga i želje kod njih. Želje za učenjem i usavršavanjem.

EDIT: Plus su pravila kod nas smešna. Ja bih uveo neograničeni broj stranaca. Stranci moraju više da se trude.

15. Мислим да нема потребе да се чека недељу дана, може катанац одма'.

16. Само ме страх да нам УЕФА мафиоси тури да играмо следећу утакмицу пред празним трибинама због оних нереда, јер нас гомна само чекају да направимо неку грешку па да нам јебу матер. Као да нисмо добољно изјебани на терену.

17. Мислим да нема потребе да се чека недељу дана, може катанац одма'.

Partizan i ako izgubi ostaje u Evropi, tako da bi sačekao sa katancem, posebno što imamo OK rezultat. A i Voša igra upravo.

18. Само ме страх да нам УЕФА мафиоси тури да играмо следећу утакмицу пред празним трибинама због оних нереда

Neće. Nije strašno nešto bilo i još plus na gostovanju. Neka blaga novčana kazna.

19. Inače Vojvodina je za sada bolja i to solidno bolja.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.