Srbski klubovi u Jevropi - Fudbal

1. Kukesi (Albanija) je pobedio Metalurh iz Donjecka 2:0... Just sayin...

2. Voša 1-1. Gledam mlade pa nisam video. Sada opet gledam. Voša bre igra ozbiljan fudbal.

3. млади кан кан амбициозно пуца на групну фазу и није склон масним таловима са још маснијим турцима

4. 2-1 za Vošu.
    Oumaru. Odlična akcija.

5. Larry Underwood
    Kukesi (Albanija) je pobedio Metalurh iz Donjecka 2:0... Just sayin...

Vrv im šiptarski krimosi zapretili da neće više da im švercuju kurave u zapadnu evropu a ukrajinci patrijote se zabrinuli šta će da se desi sa zemljom ako im udare embargo na izvoz kurava s obzirom da im je to proizvod koji najviše izvoze i predali su tekmu.

6. GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!! 2-1 JEBI BURSOA!!!!!!

7. Nemam RTV dajte kakav link

8. Алал вера, Воша редовно објашњава за разлику од Титових близанаца. Волео бих да освоје титулу пре него Звезда, само зато што их јебу сви редом годинама и просто им не дају да узму нешто.

9. Samo da sada na kraju neku kokošku ne prime.

10. Vosa igra muski, svaka joj cast.

11. Samo me interesuje dal' tamo onaj turski komentator objašnjava kako danas svi igraju fudbal.

12. O boga jebo, ja taman palim a oni primaju gol.

13. Jbt pa za ove igra Taiwo, au sunceti protiv koje buranije se brukaju Zvezda i Partizan a sa kim Voša igra muški, svaka im čast.

14. Samo me interesuje dal' tamo onaj turski komentator objašnjava kako danas svi igraju fudbal.

hehehe ko će ga znati

15. Ma da, Taivo, Frej na golu, Beluši što je igrao u Malagi i gde beše u Portugalu, Tunčaj iz Midlsbroa i Stouka...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.