Srbski klubovi u Jevropi - Fudbal

1. Partizan i ako izgubi ostaje u Evropi, tako da bi sačekao sa katancem

А да, заборавио сам да имате квалификације за ЛЕ, извини. Шта 'ш, ми цигани нисмо играли за ЛШ има шес' година. :Д

2. Gledao sam ja Bili.

E do kurca, penal za Bursu.

3. Naši kad ne bi zaradili crveni ili penal...

4. Bolja je bila Vojvodina, ali eto kurca. Penal. Doduše bio je penal stvarno. Samo da ne padnu u glavi. Neka idu da im daju gol.

5. Čitam tvoj komentar kako hvališ Vošu, kad ono 0:1 za Bursu u istom trenutku. Pa, majka mu stara!

6. Jebiga, nisu budale. Ima tu mnogo kvalitetnih igrača, a Voša je igra fudbal protiv njih. Stvara šanse i bolja je.

7. Samo me zanima da li je 3:1 realan rezultat?

8. Џони, је л' ти то Митровић с пинка рек'о да напишеш овде? аџаџаџаџаџа

ја мислим да и није толико реално. можда више 2:1 него 3:1, ал' нек' буде. није черноморец уопште екипа којој је немогуће дати 2-3 гола, само што ће нас овде жестоко јебати контрама. исти ће проблем да има и партизан. добро вече, туго!

9. Dobro, možda i 2:1, ne kažem da nisi u pravu, ali nemam pojma, nije se našutirala Zvezda ka njihovom golu. Sad razmišljam baš koliko je njihov golman uopšte i imao posla.
    Slažem se i da nije neka ekipa Černomorec. Ništa posebno. Da je ostalo 2:1 do jaja za prolaz, ali ne znam kako Zvezda da ne primi gol i na Marakani kada je šzoperski tandem ispod nule. Krneta je konj.

10. кад сам видео ко су штопери, било ме мало блам да гледам. ал' сам сео да гледам од 20.-ог минута, баш оних пар минута кад су одиграли добро (океј, океј, знам) и кад је касалица балван шутирао цеваницом, па сам се помало и изненадио. некако бих више волео у реваншу да играју мартиновић и омега, или овај наш нани, какви год да су.
    теоретски, још нико није испао, ал' ће мало теже ићи у пракси.

11. Imala je Zvezda prilika al su imali i ovi. Jeste kao Zvezda napadala u drugom poluvremenu dosta al je to mahom bilo jalovo, sem u par situacija. Ovi su bili konkretniji. A ovi ne znaju ništa sem onih dugih lopti, slabi su po zemlji tako da Zvezda ima šansu za prolaz. Sve zavisi od Zvezdine odbrane. Mada bih rekao da je rezultat realan mada ne bi bilo nerealno ni da je bilo 2-1. Jbg napravili ste debilan penal, zaslužili ste automatski taj treći gol za takvu glupost.

12. некако бих више волео у реваншу да играју мартиновић и омега, или овај наш нани, какви год да су.

Moraju da igraju. I Lazić je jako loš. Barem ovo što sam ja video za sada.

13. Mada bih rekao da je rezultat realan mada ne bi bilo nerealno ni da je bilo 2-1

Taj neki fazon. Isto kao juče Partizan. 2-1 je realno, ali da je bilo 3-1 bilo bi isto realno. Neki takav fazon.

14. Лазић је десни бек, колико ја памтим из менаџера кад сам га убацивао у први тим из омладинаца и добар је био. Не знам шта тражи на штоперској позицији.

15. Ал добро, кад Вешовић може да игра оба крила и десног бека, што да не ставимо и Бајка као офанзивног везног...

16. Možda nema ko pa su ga tu stavili. Bolje da debituju ovi što su došli.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.