Srbski klubovi u Jevropi - Fudbal

1. Jebiga, nije im trebao ovaj gol na kraju. Umanjili su sebi šanse i to značajno.

2. Samo me interesuje dal' tamo onaj turski komentator objašnjava kako danas svi igraju fudbal.

Znaš kako se smorio komentato kad su primili golover, na onom strimu je bio Turčin.

3. Sve u svemu, nakon ove tri utakmice najlošiji rezultat ima Zvezda, a nekako je nejlošija utakmica za gledanje bila Partizanova. Ponovo je Vojvodina sa najjačim rivalom odigrala najbolje.
    Partizan i Zvezda su slično odigrali. Znači realni rezultati, a bilo bi realno da je partizan primio još jedan ili da je Zvezda primila jedan manje. Sve ekipe čeka izuzetno težak posao u revanšima, mada ni jedna nije onako sigurno ispala, mada kao što rekoh Zvezda je najdalje od prolaza. Ne mogu ni da zamislim niti predvidim šta će biti u revanšima. Ko zna. Znam samo da navijači Voše mogu najopuštenije da gledaju, a da mi koji navijamo za Zvezdu i Partizan, opet ćemo verovatno jesti džigericu svoju.

4. 1:0 za mlade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    JEBI EVROPOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

5. Bravo Mitre mađijo bravo klinci!!!!

6. Mitar crnca posl'o po jedan sa sirom :)

7. Ode Mitar još kol'ko večeras iz Partizana i Šćepa će da igra revanš. Znači ispadamo.

8. Kakva je igračina ovaj Mitrović, jebotebog....

9. Samo da ostane i da jebe Ludogoreca snažno

10. Koje secikese mi imamo u upravi, da su pametni da ga zadrže još sezonu i da ga prodaju za 15 miliona al ne oni su glupi ko kurac pa će ove da ga uvaljaju za 5. Da su makar kao lopovi uspešni, nego klasične secikese daj šta daš. Kad ih oteraju iz Partizana ima da džepare po GSPu i kradu bakicama torbe jer im je takav mentalitet.

11. Kad ih oteraju iz Partizana ima da džepare po GSPu i kradu bakicama torbe jer im je takav mentalitet.

Izs fani koz its tru.

12. Koliko Mitar piša po onom crnji.

13. Stvarno je poj'o crnca.

14. Bravo SRBI!!!!!!!!!!!!!

15. JEBI FRANCUZOAAAAAAAAAA!!!!!!!!! CILOVANJE FRANCUZOAAAAAA!!!!

16. SRBI LUDACI
    EVROPE PRVACII!!!!!
    JEBI EVROPOA LJUBINKOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.