Izbjeglice

1. Нешто, ништа лично, али будимо реални. Погледај коментар сељака весељака, па ће ти бити јасно да су моји ставови према истима потпуно оправдани - чак и благи. Нек се врате на њиве, па нек боду вилама сено, уместо што боду дугмиће по скупштини и певају Миљацку. Нема више сељака какве смо некада сањали, немојмо се заваравати.

2. I da! Naravno, uvek treba suditi grupaciji na osnovu pojedinaca.
    Bravo, treba nastaviti tu tradiciju lupetanja i kretenskog načina razmišljanja.

Da kreteni i budale imaju svoga kralja, slovo G bi bilo na zastavi.

3. Нешке, пошто се налазиш у аналима неких модова, сумњам да ћеш за речи попут ``кретен`` и ``будала`` добити бан. Но, правда је спора али достижна.

``Da kreteni i budale imaju svoga kralja, slovo G bi bilo na zastavi.``

Сигуран сам да мислиш на ово Г - GigaMG. Три Г. Победниче! Браво! Ја сам твој фан! Волим када људи умеју сами себе да критикују.

4. wtf pričaš ti šoviječe?

5. Gubi se i pored toga nema pojma...

6. Важи Гиго царе, шта год те пали. Испао си баш оно - сељак, за увреде, а прошао си без бана. Ваљда зато што је то код тебе нормално. Тема су избеглице, па се и ти и манијак усредсредите на исту, а сељанију и руралце можемо да обрађујемо сапуном и водом у некој другој теми.

7. Погледај коментар сељака весељака, па ће ти бити јасно да су моји ставови према истима потпуно оправдани - чак и благи.

Seljak veseljak se zajebavao, čisto da znaš.

Нешке, пошто се налазиш у аналима неких модова,

Ne nalazi se on u analima, on je često "pain in the ass", što bi jenkijevci rekli, a što on voli da bude jer mu je takav hororskop.

Neše, mađijo, sebi si dao jebeni autogol. Izvini, ali sam si kriv.

A ti, Granjka, nisi kratak vremenski period na sajtu, pa da ne znaš kada se ljudi, kao Seljak veseljak, zajebavaju. Iz aviona se vidi da se čovek sprda. Mislim, jebote, ako si ti pored ovog teksta:

Coveku mogu da se dese mnogo gore stvari od toga da bude izbeglica. Pre neki dan prolazi pored mene neka porodica i svi nesto iskrivljeni. Ja reko ljudi pa sta je s vama a on ce ma cuti, mi izpeglice. Eto, zamislite da ste sestoclana porodica i da vam je jedino prevozno sredstvo peglica pa da svaku voznju morate da tetrisujete i onda se posle nekoliko godina deformisete. A neke izbeglice su cak imale i traktor, pa vi vidite sta je gore

pomislio da je on ozbiljan, onda moram da ti kažem samo da nabaviš kod nekog seljaka litar dobre šljivke ili dunje ili kajsije i da to isto veče popiješ najmanje trećinu flajke, a ponajbolje litar, da to gasiš vodom po izborom i da to sve praktikuješ dok si ovde. Još da dođeš na čet, pa davidiš šta je fešta.

8. Šalabajzer

Jebem vam sunce, vratiše mi se sjećanja na '95 - u, Novi Sad, HTZ cipele na plus 35, 2 kese sa gaćama, kojom majicom i jednim hlačama... Jebem te sudbino, koja sam sirotinja bio.

Ово сам прочитао кад сам први пут ушао на тему, замислио у глави ту ситуацију..и кад год видим ову тему та слика ме прогања.

Мени је шок кад замислим тако нешто, свака част вама који сте то преживели и поново стали на ноге.

9. Зајклонен, Неша се сместио иза бана Милована. Надао сам се да ће се и сељак упецати, али ко је још зајебао сељака?

10. "Upecati" ? Znači li to da nas smatraš za ribe?

11. :-* Тема су избеглице. Лица која су против своје воље напустила републике у којима су била држављани - Босниа анд Херџеговина, Кроасанија и Паркинг Аустријске Војске.

12. Nisi se obazirao na to kada si pisao svoje budalaštine.

Pošto sam već prozvan kao "upecan" onda mi odgovori na pitanje.
    Naravno, ako smeš...

13. Будалаштине кажеш? Пакујеш кофере да се придружиш Гиги, јел?
    Ко сте то ``ви``? ``Пецао`` сам Сељака Весељака, ``упецао`` се Гига Заставник, а шта ћеш ти у целој причи - није ми јасно. Ако се осећаш као риба - у реду. Не, не сматрам ``вас`` (ко год да сте ви) за рибе. Срећан?
    Са друге стране, има места и за тебе, добродошао си. Настави са увредама, само буди мало директнији - само се лепо може ружити, бан ваља и заслужити - што би рекао Панонски Говнар.
    И да поновим: Тема су избеглице. Лица која су против своје воље напустила републике у којима су била држављани - Босниа анд Херџеговина, Кроасанија и Паркинг Аустријске Војске.

14. Znači došao si smisleno da troluješ na temi o izbeglicama da bi nekoga navukao na ban samo zato što se ne slažeš sa njegovim mišljenjem?
    Jadan si...

15. Значи, ајде сад иди. Тема су избеглице. Не сметај.

16. Granjka, tebe će neko da bije ako se zajebeš pa otkriješ ko si. I to ne zato što je taj neko budala, već zato što si iritantan do neverovatnosti. U stvarnom životu verovatno se ne ophodiš sa ljudima kao ovde. Nešto razimišljam, da tri večeri zaredom sediš u nekom mom društvu, treće veče maksimum bi ti neko sigurno olupao flašu ili pepeljaru o glavu i rekao ti da se više ne pojavljuješ ukoliko nećeš baš gadne gadne batine. Pokvaren si na seljački način (ne pravi zemljoradničko-seljački, već onaj gadan džiberski), praviš se duhovit na silu, nisi smešan, nisi pametan, sve nerviraš, niko te ne voli, šta radiš ti ovde uopšte, iživljavaš neke svoje probleme?

17. Ja teo da se uključim u temu al mislim da će ovi odozgo sada da se mačuju pa neću.

18. Nešto razimišljam, da tri večeri zaredom sediš u nekom mom društvu

čuj, tri večeri. tri sata.

19. Valdemar Шта теби и теби сличнима није довољно јасно у реченици - ТЕМА СУ ИЗБЕГЛИЦЕ. Хоћете цртано упутство? Пратите ли тему или где год се појавите, као група узајамно заљубљених ЛГБТ активиста само мељете своју причу, без укључивања мозга и пуштања логике у погон?
    Не спамујте тему, навлачите се на бан без разлога.

ПС. Све твоје личне дијагнозе оличене у анализи Грањке, можеш увек да пошаљеш на пвт и тиме учиниш добро дело према другим учесницима форума - да их поштедиш читања твог срозавања и виртуелног хулиганства. Исто важи и за остале активисте којима је циљ да вређају, исмевају и изазивају, па чак и да смело прете физичким насиљем, које је карактеристично за најниже друштвене слојеве. Хвала!

20. Tebi niko ne preti. Samo sam rekao šta bi bilo da se ponašaš tako u stvarnom životu. Inače, ko me zna, u životu i virtuelno, zna da sam veoma daleko od huliganstva i da sam oličenje mira i tolerancije, pa na neki način onaj moj post smatram svojim srozavanjem, ali morao sam da ti napišem to, jer čini mi se da moje mišljenje nije usamljeno, naprotiv. Što se tiče niskosti društvenih slojeva, ostavimo na stranu činjenicu da u ovom društvu ne vlada kastinski sistem, mada neki misle, s razlogom ili bez, da jesu bolji od drugih, nizak je onaj ko se nisko ponaša, a ne onaj koji je kopač grobova, skupljač kartona ili prostitutka. Eto npr. ti, piši pismeno koliko hoćeš, sadržaj tvog pisanja gura te u takve slojeve. Nema na čemu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.