Izbjeglice

1. Nešto razmišljam, ako su pokatoličeni i poislamljeni Srbi tolika govna, da li to onda govori o činjenici da su Srbi generalno govna, ili naprotiv, da u srpskom narodu postoji jedan unutrašnji mehanizam etničkog čišćenja, po kome se govna priklanjaju drugim narodima.

2. u srpskom narodu postoji jedan unutrašnji mehanizam etničkog čišćenja, po kome se govna priklanjaju drugim narodima.

Свако ко не одговара србовима сигурно није бели срб од плаве србске крви од оца и мајке србова и претходних десет и навише генерација чистих србова из србских земаља и стога треба диде напоље да нас не загађује- преведено на простонародни језик.

3. Лимару, народна песма ти је дала одговор - ако је турчин крвав до лаката, потурица мора бити до рамена. Далеко од тога да су сви који су прешли у друге вере постали говна. Мали је број таквих. Али, када је требало клати и палити, то су углавном радиле потурице и покатоличени хордаци, како би доказали своју лојалност. О томе сведочи и историја. Наравно, са друге стране, имамо ми своје домаће крвнике који су показали сличну или чак и гору бруталност према сопственом народу од горепоменутих. Сети се и добрих примера нпр. Мехмед Паше Соколовића. Генерално, када се врђамо користимо специфичан социјални речник којим не говоримо експлицитно о којим говнима је тачно реч. Све је то уопштено.
    Тако је и са ``избеглицама``. Ко су избеглице? Видимо овде из приложеног да критичари избеглица немају елементарно знање и образовање о овој теми. Ако и знате неку избеглицу која је прекшрила закон, да ли сте је пријавили полицији? Прикривање и непријављивање криминалног дела се третира као саучесништво.
    У том смислу је ``покатоличени и потурчени Србин`` омржена фиктивна фигура коју замишљамо у лику мушкарца између 20 и 50 година, са неким ножем, туђом народном ношњом и крвавим очима и рукама. Нема име, осим неког коме му наденемо из вицева. Служи да лакше опишемо део проблема који нас мучи, али нам не даје тачне податке нити коначно решење. Отприлике као просер Јанковића, само мало сложеније.

4. Srbski narod ima nepogrešiv instinkt: čim neka grupa ne odgovara visokim standardima pripadnosti, odmah je izbaci iz pripadnosti. Pitam se samo zašto to ne funkcioniše po nekom socijalnom ili etičkom principu, već po teritorijalnom. Na primer, izdajnici srbstva u Bosni ili Hrvatskoj prihvatiše drugu veru: Mrš bagro, srećan vam put, jebte se, izdajnici! Ali izbaciti švercere, muvaroše, jajare, poltrone, dupelisce i idiote koji su infiltrirani na teritoriji koju zauzima gro srbstva, to je već maaaaalko teže.

5. MRSTE KUCI DODJOSI!

6. Али, када је требало клати и палити, то су углавном радиле потурице и покатоличени хордаци, како би доказали своју лојалност. О томе сведочи и историја.

Pa to ti kažem: ili su Srbi po mentalitetu takvi da promenivši veru postaju zveri, ili zveri među Srbima promene veru pa onda kolju svoje sunarodnike, a ovi što su klani ostaju dosledno i pravoverno Srbi, iako bi ih promena vere spasila od klanja. Ili je u pitnaju nešto treće, avaj, van tvog i mog intelektualnog dohvata, prijatelju.

7. Valdemar негде давно сам прочитао да су ликови који су убијали и клали српске цивиле по Банату и Бачкој (Румуни и Мађари), онда по Срему (Хрвати) и Истоку Србије (Бугари) били углавном људи који су извучени из затвора као најгори олош. Ипак, на страну наше мржње и поделе, оно што су нпр. радили Хрвати у Јасеновцу ( а зна се да је један број њих био покатоличена српска жгадија) или муслимани у Босни, као и неки Срби по Србији, ипак не може да уради нормалан човек. Не бих ишао у детаље, али сви знамо да су већину паравојних формација на простору бишве Туге чинили ликови из затвора (Готовина је чак догурао до чина генерала, а био је ортак са Легијом, из доба када су служили Француској).

``Ali izbaciti švercere, muvaroše, jajare, poltrone, dupelisce i idiote koji su infiltrirani na teritoriji koju zauzima gro srbstva, to je već maaaaalko teže.`` Ово је директно спојено са оним што сам горе написао - имамо ми наше крвнике који су гори од потурица и покатоличених ликова (мислим на негативне изроде). Данас свако говно каже да је Србин, да су му родитељи били против комуниста (иако им имовина и досије у ДБу каже потпуно другачије), да су славили славу још за време кнеза Јована Владимира (9. век) па не смеш да их питаш - МА КАКВЕ ТО ВЕЗЕ ИМА СА ВАШИМ КРИМИНАЛОМ? Онај дебели Чмарић Карић сними две патриотске песме и пљачка Србију руку под руку са Тачијем и Харадинајем. Срби ту имају проблем у глави што не умеју да разлуче жито од кукоља и да скину мантију са лопова, униформу са криминалца, мантил са митомана, комбинензон са мајстор кварише итд. Ту смо много слаби, али зато имамо подугачак списак издајника друге вере, што је апсурд. Е, зато тражимо велике наслове и онда кажемо - криве су избеглице. Јесу ли? Шта би Јевреји урадили да им неко протера 300.000 сународника из било ког дела света? Избеглице су колатерална штета антисрпског политиканства у Србији. Увек их изваде кад им затреба објашњење за тешко економско стање земље.

8. ___vidi ga granjka, tebra___
    predugi ti postovi, matoree, ne cita to niko.

9. Рахмети, шта да ти кажем... Божићни пост, па ускршњи, па петровски... траје то...

10. mislim da je granjka onaj sizif sizofrenik sto je baniran,lepo bi se slagao sa valsinarbom xDD

11. Много ти нешто мислиш, а све погрешно. Не дирај Власуљара, мож се повампири, а лепо је што памтиш Сизифа, но, преболи га, живот иде даље. Немо` да завршиш са мачкама.

12. ne znam kako da ga prebolim,suze liju neprestano,nikako da se pomirim s tim da ga vise nema...gde zivis

13. temu preimenovat' u ___izbjeglice___ аџаџаџаџа

14. Манијаче, и ти си избеглица - из Јајцета, само да знаш!

15. Coveku mogu da se dese mnogo gore stvari od toga da bude izbeglica. Pre neki dan prolazi pored mene neka porodica i svi nesto iskrivljeni. Ja reko ljudi pa sta je s vama a on ce ma cuti, mi izpeglice. Eto, zamislite da ste sestoclana porodica i da vam je jedino prevozno sredstvo peglica pa da svaku voznju morate da tetrisujete i onda se posle nekoliko godina deformisete. A neke izbeglice su cak imale i traktor, pa vi vidite sta je gore

16. ВРАЊЕ СРБИЈА НИКАД ЈУГОСЛАВИЈА !!!!1

17. seljak veseljak

Coveku mogu da se dese mnogo gore stvari od toga da bude izbeglica. Pre neki dan prolazi pored mene neka porodica i svi nesto iskrivljeni. Ja reko ljudi pa sta je s vama a on ce ma cuti, _mi izpeglice._ Eto, zamislite da ste sestoclana porodica i da vam je jedino prevozno sredstvo peglica pa da svaku voznju morate da tetrisujete i onda se posle nekoliko godina deformisete. A neke izbeglice su cak imale i traktor, pa vi vidite sta je gore

Hahahahha
    Welcome back, seljace.

18. Горе је када сељак добије компјутер, још горе када добије микрофон, а најгоре када добије власт! Најебасмо га! Ништа лично сељаче гољо, ти си грах на поду...

19. Znaš, zbog takvih stavova o seljacima, u 90% teritorija države Srbije bi bio izboden vilama...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.