Fudbalski transferi

1. Hvala Vest Hemu sto je platio 15m funti za Kerola i jos 3m godinu ranije kad su ga uzeli na pozajmicu. Ne znam sta im je bilo lololo

2. Ne znam, ja očekujem od Kerola da bude na visini zadatka iduće sezone. Voleo bih i zbog Hema i zbog njega lično.

3. A što se tiče štopera, onaj Vinston Rid me je par puta prijatno iznenadio, dok je Kolins klasična ostrvska štoperčina koja ide glavom gde drugi ne smeju nogom (kliše izraz jbg) ali ume da kiksne i to dobro. I da zaradi crveni. Više ću gledati Hem sada.

4. I ja zelim srecu Kerolu, osim protiv Liverpula, naravno.

5. Gameiro u Sevilji, mislim da je transfer odličan i za Gameira i za Sevilju i za PSŽ.

6. Tim koji ja ne kapiram je Arsenal.
    Čist posao sa Iguainom i oni podju za Suareza koji neće doći ni u snovima.
    Voljeo bi da se Sesk vrati tamo...

7. А ко ће игра на средини у Челсију лоло: Мата, Еден, Лампард, Оскар, Рамиреш, Мозес, Шурле, Ван Гинкел, Де Брујне.

8. Tim koji ja ne kapiram je Arsenal.
    Čist posao sa Iguainom i oni podju za Suareza koji neće doći ni u snovima.
    Voljeo bi da se Sesk vrati tamo...

Pa dobro, nije baš bio čist posao sa Iguainom. Prvo se čekao trener, to jest Anćeloti i on ne želi tako lako da se odrekne Iguaina a i Arsenal frljavi se cenjka u pola miliona :)

A ovo za Suareza i ja mislim da nema šanse.. Na kraju će da dovede neko ciganče iz Francuske... Ustvari doveo je onog Sanogoa i sad će da utripuje da ima tim jer je pobedio Vijetnam Maleziju i Nagoju..

Timovima poput Arsenala ili Borusije je izuzetno teško da dovedu bombe od igrača jer se nakotila ova gamad koja se igra menadžera pa pokupovaše sve što valja

9. Ne kontam kako mogu da se ciganišu za 500 iljada kad već daju tipa 30 miliona...

10. Iguain je bio zaključen po Sanu, čekao se pristanak igrača...
    Cijena 20 kusur meleona.
    Doveli su ovog Bernarda koji je " novi " Ronaldinjo, al čim su ga platili 25 m , bice kurac od igrača jer ne postoji novi Ronaldinjo niti će postojati.

11. Bice Bernard strasan igrac, videcete.

12. Nisam ga previše gledao, par puta je ulazio na KK sada. U klubu nisam.

13. Peškirče ako on bude postao veliki igrač, pri tome mislim ili da uzme 3 trofeja sa arsenalom, il da napravi neke statistike dobre, imaš gajbu nikšićkog od mene.
    Ne jelena, jel jelen nije pivo, od jelena ne možeš da napraviš pivo jer se pivo pravi od Nikšića.

14. Iguain u Napoliju za 37 miliona. Mozda koji milion previse za njega, ali sve u svemu nije losa kupovina.

15. Higuainov transfer u Arsenal je upropastio Perez, fazon oni se dogovorili a Perez kaze mogli ste dati jos koji milion, ovi pristanu a on opet sta vam je jos koji milion i Venger to razjebe, ne da se levatit. Arsenalu je ova godina zadnja da otplacuju kredit i od sljedece godine kad bi trosili 50 milki jevreja na transfere opet bi poslovali u plusu, stvorili su tako okruzenje da ne zavise ni od koga da ne moraju cekati nekog rusa ili arapa da da pare. To ih je kostalo 8 godina bez trofeja al za 10 godina to ce se itekako vidjeti, kad sejhovima dokurci fudbal pa kad klubovi preko noci propadnu, a samoodrživi klubovi procvjetaju. Takva je danas situacija sa Borusijom, oni moraju prodavat svoje igrace da bi vracali dugove, ali za 5-10 godina postace ono sto i Bajern danas. Oni potrose 50 miliona ni ne osjete to.

16. РИВАЛДО У ЗВЕЗДИ!

17. Je l' prešao više mrtvi Muntari u OFK Beograd?!

18. Do subote, 27. jula, engleski klubovi su ovoliko potrosili:

Arsenal - € 0
    Aston Villa - € 12.3m
    Cardiff City - € 10.5m
    Chelsea - € 33.3m
    Crystal Palace - € 8.3m
    Everton - € 11m
    Fulham - € 7m
    Hull City - € 8.6m
    Liverpool - € 26.8m
    Manchester City - € 111m
    Manchester United - € 1.8m
    Norwich City - € 28.5m
    Southampton - € 24.5m
    Stoke City - € 3.6m
    Sunderland - € 21.7m
    Swansea City - € 23.2m
    Tottenham - € 27m
    West Ham - € 18m

In Arsene we trust!

19. Ronaldinjo na marakani.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.