Život sa mamom i tatom

1. Kako ova zine na kokicu kapiram da bi mi čaršav uvukla do tankog creva...

Gladne godine, šta'š. :)

2. ne kapiram vucice, bila si udata i zivela kod roditelja, a muz u svojoj kuci? i onda si odlucila da odes i ti kod muza?
    to si napisala...

3. ne bre, onda je odlucila da svekrva zna bolje sta valja za nju :)

zanimljiva tema, ali je bezveze otisla u pogresnom smeru. steta...

4. Hahahahha, vidi stvarno. Šta napisah. :)
    Ma, živela sam kod roditelja, upoznala svog budućeg muža u školskom igralištu pa se moji pobunili jer su imali drugačije planove i onda sam pobegla da živim sa njim. Čiča miča i gotova priča :)

5. ne bre, onda je odlucila da svekrva zna bolje sta valja za nju :)

Nemojmo sad preuveličavati. :)

6. moji pobunili jer su imali drugačije planove

Ugovorili brak sa Sulejmanom pa im propalo pedeset kamila? :)

7. Mislim se, moram nešto da kažem, a opet ne mogu sve što mislim, uvrediće se ljudi. Al moram!

Ajde, razumem bedu i nemaštinu, nema se poso, lakše je ovako štaveć. Ali majku mu, kako će neko da promeni svoj život ako neće da izađe iz sobe u kojoj je spavao još kao dete...

Kako ćeš sutra decu da čuvaš majke ti ga... Jel ćeš da očekuješ od žene/muža da bude "idealni partner", da radi, kuva, pere, pegla, puši, liže itd? Il ćeš opet da se vratiš roditeljima da pomažu, koji kad omatore postanu baksuzi kad namirišu slabost, krv da propišaš kad počnu da ti uređuju brak i decu "kako treba".

"blabla, ja sam se osamostalio, primam platu, njanja, samo živim kod mojih, buhuhu, stanovi skupi, nemam dovoljno" - Ti si najgori(a) pička ti materina. Osamostalio si se, kurac moj... Pojma ti nemaš koliko je hrana i struja ustvari skupa. Gaće se same peru, hrana se sama sprema. To tako ide.
    Pa ćeš posle ko ovi iz prve grupe da budeš zajedljiva pička kojoj (čitaj podrugljivim glasom) "mamina kuhinja je najbolja?", "što ne zarađuješ ko Pera komšija?", i slično. Nemaš ti pojma kako izgleda kad dođeš s posla, a ukapiraš da nema šta da se obuče, pošto nisi stigo da opereš veš od umora, ili da je najukusnija hrana ona koju ti neko drugi spremi. Nemaš pojma kako izgleda kad računaš kolko ti ostalo do kraja meseca za račune hranu itd. Pojma nemaš. Pitaj roditelje.

Lakše je da se kenja kad ti neko drugi briše dupe, dok prosipaš svoj x-ti plan kako ćeš da zaradiš velike pare na brzinu, ne ko ove budale što rintaju ili da "zapališ preko grane, pošto je tamo lepo". Lepo je zato što takve kao ti na vreme nauče kako se živi, a kako se uživa. Neće ti biti lepše nego gde si, ako nisi dovoljno uporan, a nisi.

Roditelji su krivi ustvari.

ne prdi, časti ti.

8. zanimljiva tema, ali je bezveze otisla u pogresnom smeru. steta...

ok, presek. vratite se na prvi post, samo shvatite da ne pricam o ljudima koji stvarno doprinose toj zajednici u kojoj zive a nisu samo sebicni paraziti. (placaju i rade i po kuci).

9. ne prdi, časti ti.

au, ne znam sta bi odgovorio na ovo. reko si sve u 4 reči, da ne mogu da se opasuljim.
    spartancu jedan ti.

jedino u sličnom stilu: sisaj ga.

10. Ugovorili brak sa Sulejmanom pa im propalo pedeset kamila? :)

Hahahahahahahaha taj rad :)

11. :vratila se na prvi post:

12. Kelte, ako misliš na najobičnije parazite koji žive sa roditeljima, naravno da će se svi složiti sa tobom, čemu onda tema i rasprava o tome, ne razumem te baš?

13. čemu onda tema i rasprava o tome, ne razumem te baš?

da ih napsujem pošto me nerviraju.
    a i rasprava je trebalo možda da ode na stranu inertnosti mladih ljudi koji biraju lagodan život sad, odmah a ne razmišljaju o tome kako je potrebno ulagati u sve, pa delom i u sreću u budućnosti. nego ispade da sam gastarbajter koji kenja i prdi, pa onda jebi ga...

14. al si zato meni dao sjajnu ideju za sledeće kolo takmičenja, ako me ne sjebe Gugi :)

15. jeiga, živeo sam par godina sam u garniseri solo (dedina inače, nisam plaćao ništa ostim uobičajenih računa), pa sam jedno pristojno vreme delio tih par kvadrata s curom, pa sam osto minvajl i bez posla ( i to par komada u realno kratkom vremenskom periodu),pa me nedugo zatim deda izbacio iz garnisere da useli mog ujaka s ženom, pošto čoek našo stalan posao, pa nisam imo para, pa sam se vratio domu svome.

http://www.youtube.com/watch?v=c9iFRlMf5ys
    IMAM 30 I DALJE ME ŽELE

16. inače da iam ponovo nekih bar osnovnih, da ne kažem minimalnih uslova za samostalan život, zapalio bih odavde bez jebemti

17. Ja sam trenutno u situaciji da treba da odlučim gde ću i kako ću... Neki nazovi plan mi je da se osamostalim u smislu da iznajmim neki stan sa još jednom drugaricom i da nađem posao u Beogradu, ali ako mi to ne uspe... Ne znam, kući mi se ne vraća, jer su ovde šanse za bilo šta minimalne...

18. FNM,ae budemo cimeri awww

19. Da zašto baš mora s drugaricom? Šta fali da najmiš gajbu s nekim odavde, bar ne moraš da se pitaš da li smo manijaci, to se zna.

20. kako ste poleteli sunce vam vaše, a da je Manijak to ponudio ne bi se niko javio :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.