Pravljenje foldera u privatnim porukama

1. А што је компликовано тражит' поруку? :)

Ma Mare, pusti poruku! Marama je u pitanju! :)

2. Brate, ili popularne defke ili praćenje. Jedno mora da ode, ne podudaraju se.

3. Imate na fejsu poruke organizovane :)

4. Da, rekoh svoje mišljenje na temi defka rilejted.

5. Kolko vi imate poruka kad vam trebaju folderi? Ja imam dve, jednom kad sam od Kostica trazio odabranu radi opklade, a drugi put kad sam nekom slao lizk da dzaba skine Pesmu vatre i leda na srpskom.

6. Бомбаш маторееее, то су сисе у пвт, дојаве, супер ти дефке ај се читамо и тај фазон!

7. Dobro ti imaš dve ja imam oko 50-60, neko treći ima 200-300.

Samo kažem da bi možda bilo dobro za organizovanje po folderima, al eto ako je sranje predlog, jebi ga.

8. Ја имам 6 страна, кол'ко је то?
    Кол'ко има на једну страну?

Али поента приче је да ти је лако наћ' сваку поруку, одеш на нечији профил, кликнеш да пошаљеш поруку и излиста ти све поруке са тим неким... Лагано

9. Али поента приче је да ти је лако наћ' сваку поруку, одеш на нечији профил, кликнеш да пошаљеш поруку и излиста ти све поруке са тим неким... Лагано

E dokurca, nisam znao za ovo. Onda predlog nema smisla nimalo, džaba komplikovati.

10. Па претпоставио сам, зато и написах :)

11. Samo muljate... vukajlija leglo kriminala.

12. Smare može lok onda jebi ga.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.